Dorina Cojocaru-Filipschi a plecat cu familia în vacanță, la Ierusalim!

Familia Cojocaru-Filipschi ne-a obișnuit deja cu escapadele de vacanță pline de aventuri și motivație. De când a apărut în familie cel mai mic și dulce membru, viața de cuplu nu a devenit o rutină, dimpotrivă vacanțele au devenit mai palpitante, întrucât Hector își însoțește părinții în toate călătoriile.

separator

De această dată, cei trei și-au organizat o vacanță mult așteptată la Ierusalim. Dorina Cojocaru le-a împărtășit mai multe poze prietenilor virtuali. Tânăra familie se bucură de o vacanță binecuvântată.

,,L-am așteptat pe el, ca să pornim spre pâmântul sfânt! A venit și neîntârziat am pregatit valizele. Iată-ne ajunși la râul Iordan – râul în care a fost botezat Mântuitorul”, comunică jurnalista pe pagina sa de facebook.

Când vine vorba de a pleca cu bebelușul în călătorie, mulți părinți sunt sceptici și preferă să își amâne vacanțele până mai cresc cei mici ori aleg să îi lase în grija bunicilor. Ei bine, nu e și cazul familiei Filipschi. Tinerii părinți nu își mai imaginează vacanțele fără cel mic.

,,Învățăm! Nu e deloc simplu, dar deja altfel nu se mai poate. Plus la toate e mai plină vacanța și cumva mai motivantă!”, mărturisește Dorina Cojocaru.

Le urăm celor trei o vacanță frumoasă!

Ediția 14, ep. 5! Proba cântarului, trei participante au fost eliminate
Articolul anterior
Un bebeluș a murit la naștere din cauza cordonului din jurul gâtului. Părinții acuză medicii că le-au refuzat cezariana
Articolul următor
Alte articole interesante