Dormi ca în poveste împreună cu Dormeo!

În această vară, ai 20 de motive pentru a procura o saltea din gama Dormeo! Cu fiecare an ce trece, Dormeo încearcă să aducă în casa produse de cea mai bună calitate și să îți ofere și un preț accesibil. Pentru că meriți, pentru că sunt minim 20 de motive ca să primești tot ce este mai bun și să te bucuri de fiecare dată de surprize noi!

separator

Pentru că, împreună cu Dormeo, poți inventa și trăi o mulțime de povești! Da, ai înțeles corect!

Noua Ofertă Dormeo din această vară îți aduce -20% REDUCERE la toată gama de saltele! Doar în această ofertă limitată ai un motiv în plus să alegi modelul tău preferat.

Fiecare dintre voi poate deveni personajul principal al acestui minunat basm și să ia în dormitorul de acasă o părticică de poveste. Deoarece fiecare model de saltea din gama Dormeo vă oferă cel mai sănătos și mai relaxant somn.

  • Anti – bacteriană și hipoalergenică
  • Permeabilitate maximă la aer
  • Rigiditate și suport individual
  • 60 de zile perioada de testare
  • 15 ani garanție

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile ce te-ar putea convinge să te lași provocat de a procura una din saltelele Dormeo. Nu vei rămâne dezamăgit și, cel mai important, în fiecare noapte vei dormi ca în poveste, deoarece asta înseamnă orice saltea din gama Dormeo – somn liniștit și vise frumoase!Calitatea somnului, dispoziția și energia cu care ne trezim depinde în mod direct de un element aparent banal, dar foarte important: salteaua pe care dormim. De aceea, trebuie să-i acordăm acestui aspect atenția cuvenită. Anume din acest motiv, Dormeo s-a gândit gândit să îți ofere posibilitatea de a dormi sănătos și relaxant, pe o saltea de calitate ce va rezista în timp.

IMemory S Plus, Fresh Prima, Comfort Deluxe și Aloe Vera sunt personajele principale ale acestei povești. Fiecare din acești eroi te așteaptă cu -20% REDUCERE.

Nu rata cea mai incredibilă și convenabilă OFERTĂ din acest an și ține minte că fiecare poveste are un început, dar, din păcate și un sfârșit!

Așadar, călătoria captivantă în lumea poveștilor a început. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.dormeo.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul de telefon 022 264 195. Grăbește-te să aduci povestea în casa ta!  

Decizie după scumpirea energiei electrice: Se anunță compensații pentru toți cetățenii

Ministrul Infrastructurii a venit cu o reacție după ce ANRE a aprobat scumpirea energiei electrice.

Andrei Spînu, după scumpirea energiei: Vom compensa

Spînu a promis compensații și a îndemnat repetat cetățenii să economisească.

”Prieteni, Guvernul este alături de oameni. În imagine este modul în care statul va compensa tariful la energie electrică. Peste 70% din toate locuințele se încadrează în categoria de vulnerabilitate ridicată și foarte ridicată. Vom compensa pentru a ajuta să trecem cu bine de această iarnă.

Facem tot posibilul să ținem țara conectată la gaze, energie electrică și căldură. Vă mulțumim pentru susținere și pentru economisirea resurselor energetice”, a declarat Andrei Spînu.

Noile tarife la energia electrică, aprobate de ANRE

ANRE a luat astăzi, 30 noiembrie, decizia de majorare a tarifului la energia electrică.

ANRE a stabilit tariful de 5,91 lei kw/h pentru consumatorii Premier Energy.

Creșterea este de 24%, față de 4,77 lei/kWh (fără TVA) în prezent. 

Prețul energiei electrice furnizate consumatorilor casnici de către S.A. „Furnizarea energiei electrice Nord” va fi de 5,60 lei/kWh (fără TVA), comparativ cu 4,81 lei/kWh (fără TVA) actualmente. 

La depunerea solicitării, Premier Energy a solicitat un tarif de 6,39 lei kw/h, cu 34% mai mult față de tariful actual, iar FEE-Nord a solicitat un tarif de 5,68 lei kw/h, cu 18% mai mult comparativ cu tariful actual.

Ultima scumpire a energiei electrice a avut loc la începutul lunii noiembrie.

Podoliak: În Moldova deconectările sunt posibile cât timp Rusia bombardează Ucraina

În Moldova deconectările de lumină vor fi posibile atât timp cât Rusia va bombarda infrastructura electrică a Ucrainei, care face corp comun cu cea moldovenească, încă din timpurile sovietice.

Adevărat, rezervele de rachete ale invadatorului nu sunt fără fund – Rusia a renunțat la propria doctrină de intangibilitate a unui stoc de 30 la sută de rachete, considerat strategic și care acum este tocat fără scrupule, transmite IPN.

Pe de altă parte, complexul militar industrial al țărilor civilizate, de zeci de ori mai mare și mai performant decât cel rusesc, funcționează ca ceasul și nu va admite ca Ucraina să ducă lipsă de armament. 

Este un fake că Occidentului i se termină armele pentru Ucraina. Declarații în acest sens a făcut Mihailo Podoliak, consilier al președinției ucrainene, într-o intervenție la postul TV Moldova 1.

„Ucraina va face totul pentru restabilirea distrugerilor și revenirea la funcționalitate. Ne ocupăm de aceasta chiar în prezent. Dar pentru Federația Rusă nu are nicio importanță că au de suferit țările vecine, Moldova, spre exemplu, sau alte țări”, a menționat demnitarul ucrainean.

„Altceva ne șochează. Acum, în secolul 21, electricitatea, încălzirea centralizată, apa caldă, mai ales pe timp de iarnă, fac parte din confortul obișnuit și însemnele civilizației, în primul rând, europene. Și uite că o țară din propriile halucinații o atacă pe alta. Așa, din senin. Pentru că i-a venit. Pentru că s-au trezit într-o dimineață și au hotărât să tragă cu rachete. 

Cât poate privi lumea dacă vor îngheța cu desăvârșire 40 de milioane de oameni – fără lumină, apă, căldură? Probabil, se întreabă, dacă vor supraviețui… Pe care drumuri o vor apuca? „Și n-o să vă dăm mijloace de apărare antiaeriană – pe care le avem stocate, multe, încă din timpurile „războiului rece”. Stau conservate și vor fi supuse distrugerii. Iar noi vom privi acest reality-show: va reuși, oare, Ucraina să supraviețuiască”, a vorbit pe un ton ironic consilierul.

Mihailo Podoliak a schițat unele cerințe care ar fi necesare pentru a descuraja agresiunea Rusiei: dotarea Ucrainei cu un număr suficient de arme antiaeriene; eliminarea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU și obținerea răspunsului „până unde trebuie să ajungă genocidul poporului ucrainean pentru ca lumea să înțeleagă că așa nu se mai poate”.

A dispărut în drum spre casă! Un moldovean în vârstă de 37 de ani, care se întorcea din Rusia, este căutat cu disperare de către rude
Articolul anterior
Accident fatal la Râșcani. Un bărbat de 42 de ani a făcut stop cardiac la volan
Articolul următor