Două accidente îngrozitoare au avut loc în nordul țării

Doi conducători auto, care nu au ținut cont de recomandările regulamentului circulației rutiere, au sfârșit tragic. Un caz a avut loc în satul Alexandru cel Bun din raionul Soroca.

separator

Un bărbat de 45 de ani, conducând cu viteză excesivă, a ieșit pe contrasens la depășire și a lovit frontal un autovehicul care se deplasa regulamentar. În consecință, bărbatul a decedat în drum spre spital; iar din a doua mașină, șoferul de 22 de ani și pasagerul său, un minor de 5 ani, au fost grav traumați.

Într-un alt accident, din raionul Briceni, șoferul de 25 de ani, la fel cu viteză excesivă, a adormit la volan, mașina a derapat de pe traseu, s-a lovit într-un copac, apoi s-a inversat. Pasagera acestuia, de 23 de ani, a ajuns la spital cu traume pe viață.

,,Nu este exclus ca toți cei 985 de vitezomani documentați de polițiștii de patrulare, în weekend, ar fi sfârșit la fel. Mai are sens prezența polițiștilor pe trasee? Centura se cuplează și viteza se reduce nu de frica polițistului sau a amenzii, dar pentru siguranța ta. Înainte să faci semn cuiva că este prezentă poliția, gândește-te că ajuți un ucigaș; iar peste câțiva kilometri tot el îți va distruge familia. O comunitate sănătoasă este cea care contribuie împreună la un viitor sigur și frumos, inclusiv pe trasee”, avertizează INP.

Adrian Ursu, surprins împreună cu familia în mijlocul unui incendiu, în vacanță. Dezvăluirile artistului
Articolul anterior
Pe două străzi din Capitală, vor apărea benzi de circulație destinate exclusiv transportului public
Articolul următor
Alte articole interesante