Două avioane militare s-au ciocnit în zbor, deasupra Romei. Una dintre aeronave s-a prăbușit într-un cartier rezidențial

Două aeronave militare s-au ciocnit în aer deasupra Romei, iar una dintre ele s-a prăbușit peste mașinile parcate pe o stradă dintr-un cartier rezidențial. Cei doi piloţi au murit, scrie digi24.ro.

În imaginile surprinse de martorii teribilului accident, se văd flăcări uriașe care au cuprins resturile unuia dintre avioane, dar și autovehiculele peste care a căzut. Cele două aeronave militare de mici dimensiuni, la bordul cărora erau doar piloții, participau la un exercițiu în momentul în care s-au ciocnit. Pentru aceștia, impactul a fost fatal.

„Vestea morţii a doi piloţi ai forţelor aeriene, într-un accident aerian care s-a produs la Guidonia, lângă Roma, ne umple de tristeţe”, a declarat Giorgia Meloni, adresând condoleanţe familiilor celor doi piloţi şi forţelor militare aeriene ale Italiei. Cei doi piloţi se aflau la bordul a două avioane de antrenament U-208 şi participau la o misiune de antrenament, au precizat forţele aeriene într-un comunicat. Avionul U-208 este un aparat uşor, cu o singură elice, ce poate transporta, în afară de pilot, cel mult patru pasageri, cu o viteză maximă de 285 km pe oră. Cauzele coliziunii produse în zbor între cele două aparate nu sunt cunoscute în acest stadiu.

Halterofila Nicoleta Cojocaru a ocupat locul 4 la Campionatul Mondial de juniori din Albania

Halterofila Nicoleta Cojocaru a ocupat locul 4 în categoria de greutate 49 kg la Campionatul Mondial de juniori din Albania. Ea a cucerit bronzul la smuls cu 68 kg, iar la aruncat a înregistrat 83 kg.

La 61 kg, Ion Bodanev s-a clasat pe locul 6 la total, cu 241 kg.

Igor Dodon nu exclude să candideze pentru funcția de primar de Chișinău

PSRM va avea un candidat pentru alegerile locale din Chișinău. De asta este convins fostul președinte de țară, socialistul Igor Dodon. Mai mult decât atât, nu exclude că anume el va fi acel candidat. Declarații pe subiect a făcut la emisiunea „Puterea A Patra”, ediția de luni, 27 martie curent, de la N4, scrie realitatea.md.

TRM - The former head of state, Igor Dodon, remains under house arrest

„PSRM trebuie să aibă și va avea un candidat. Decizia aparțile colegilor din conducere. Cine va fi el? Unii colegi îmi scriau și propuneau: de ce nu mergeți dvs., pentru că sigur ieșiți în turul 2, fie cu Ion Ceban, fie cu candidatul PAS, și puteți să câștigați. Până acum nu luam în serios, dar zic să examinez și această opțiune. Și chiar examinați? M-au pus pe gânduri… Ion Ceban să nu se sperie acuș. Vom vedea. Eu nu zic nu”, a declarat Igor Dodon.

Indiferent de candidatul propus, politicianul a promis că-l va susține, dacă va fi considerat un plus valoare la voturi.

Accident grav cu trei Porsche-uri pe o autostradă. Toți șoferii au decedat

Un accident grav, cu un scenariu bizar, a avut loc ieri pe autostrada A3 din Germania, în apropiere de hotarul cu Olanda, lângă localitatea Emmerich.

Accident grav cu trei Porsche-uri: Toți șoferii au decedat

Trei exemplare Porsche, toate înmatriculate în Olanda, au fost implicate într-o succesiune de coliziuni, 4 oameni decedând în rezultat, transmite piataauto.md.

Iniţial, un şofer de Porsche Cayman a pierdut controlul maşinii sale şi a ajuns în decor. Şoferul de 42 de ani şi pasagerul său de 37 de ani au putut iniţial să iasă din vehiculul avariat. Un alt şofer de Porsche, în vârstă de 39 de ani, a observat accidentul şi a oprit cu 911-le său să acorde primul ajutor.

Acesta vorbea cu cei doi care au avut de suferit în primul accident pe acostament, alături de drum, când spre ei a alunecat un al treilea Porsche 911, condus de un şofer de 57 de ani. Acest Porsche a lovit din plin cei trei oameni de pe acostament, apoi a ajuns în bariera de pe marginea autostrăzii.

În rezultat, şoferul de Porsche 911, care oprise să-i ajute pe cei ce au suferit în primul accident a decedat pe loc, la fel ca şi pasagerul din primul Cayman accidentat. Şoferul de Cayman şi şoferul celuilalt Porsche 911, care a alunecat ultimul, au decedat la spital. Deci, toţi cei 3 şoferi de Porsche implicat au decedat, la fel ca şi singurul pasager, care se afla în Cayman.

Toate cele 3 maşini erau înmatriculate în Olanda, dar poliţia din Germania, care investighează accidentul nu ştie dacă aceştia se cunoşteau între ei, sau era doar o coincidenţă prezenţa lor acolo. Poliţia spune, însă, că nu există dovezi că între cele 3 Porsche ar fi avut loc vreo cursă ilegală, şi investighează în continuare cauzele care ar fi putut duce la acest accident neobişnuit.

Accident grav cu trei Porsche-uri: Toți șoferii au decedat
Accident grav cu trei Porsche-uri: Toți șoferii au decedat
Accident grav cu trei Porsche-uri: Toți șoferii au decedat
Accident grav cu trei Porsche-uri: Toți șoferii au decedat

Proteste de amploare în Georgia! În fața Parlamentului au fost aruncate cocktail-uri Molotov
Articolul anterior
Au crezut că au crescut un câine, dar au avut un șoc când a început să meargă în două picioare. Ce animal se afla în curtea lor
Articolul următor