Două femei au supraviețuit, după ce au rămas blocate în lift timp de 4 zile

O femeie în vârstă de 82 de ani și fiica ei de 64 de ani, originare din China au supraviețuit rămânând blocate într-un ascensor stricat timp de patru zile, scrie DailyMail.

separator
Cele două femei au folosit ascensorul construit în interiorul casei lor de patru etaje pentru a urca la etaj, când acesta a încetat să funcționeze brusc, a informat presa chineză.

Incidentul a ieșit la iveală după ce mama și fiica sa au fost externate recent din Spitalul Gaoxin din orașul Xi, după ce s-au recuperat complet.

Pensionara și fiica ei erau singure acasă când au vrut să urce la etajul doi pentru a face un duș, potrivit presei chineze.

După ce ascensorul s-a stricat, au rămas blocate în lift și nu au avut niciun mijloc de a solicita ajutor.

Dr. Yin, care le-a tratat pe cele două, a declarat pentru Pear Video: „Mama s-a urcat pe umerii fiicei sale și a folosit pumnul pentru a sparge lumina deasupra capului lor. A scos apoi firul de fier din bec și l-a folosit pentru a deschide un mic spațiu între ușile liftului pentru a putea respira aer proaspăt”.

În cea de-a patra zi, fiica a reușit în cele din urmă să iasă din ascensor, după ce au reușit să îndepărteze ușile liftului și au cerut ajutor, potrivit Shaanxi Television.

sursa: www.stirileprotv.ro

5 motive pentru a sta cu picioarele ridicate la perete!
Articolul anterior
Video! Pepe a lansat un videoclip nou, cu Andra și Connect-R
Articolul următor
Alte articole interesante