Două pretinse clarvăzătoare au fost condamnate la ani grei de închisoare

Două femei din Capitală, care se dădeau drept clarvăzătoare şi că pot vindeca oameni, au fost condamnate la 8 ani de închisoare.

Două pretinse clarvăzătoare care susţineau că au puteri miraculoase de vindecare și atragere a norocului au fost condamnate la câte opt ani de detenție. Acestea invitau clienții acasă unde prin înşelăciune erau determinate să achite bani pentru o primă aşa-zisă şedinţele de vindecare, scrie publika.md.

Ulterior, prin metode psihologice specifice de manipulare acestea dobândeau bunurile victimei pe care, în caz de refuz, o amenințau cu decesul copiilor sau alte consecințe grave pentru familia acesteia. În acest mod, potrivit probatoriului, inculpatele au dobândit de la o femeie bunuri de peste 388 mii lei. Mai mult decât atât, fiind presată psihologic de către învinuite de „înlăturare a aurei negative”, victima s-a împrumutat cu sume mari de bani de la bancă, dar şi de la rude, ascunzând destinația adevărată a împrumutului. La faza cercetării judecătorești inculpatele au restituit benevol părții vătămate suma prejudiciului cauzat prin infracțiune.

Un bărbat s-a sinucis chiar în faţa poliţiştilor după ce a ţinut ostatici doi copii
Articolul anterior
Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie. A spus….
Articolul următor