Două surori, în vârstă de 11 şi 12 ani, s-au înecat în Dunăre încercând să facă tiktok-uri. Fetițele se aflau în grija rudelor, ambii părinți fiind plecați la muncă în străinătate

Două surori, în vârstă de 11 şi 12 ani, au dispărut după ce au căzut în Dunăre, la Isaccea. Din declarațiile unchiului lor, fetele voiau să-și facă poze sau filmulețe pentru TikTok, la mal, într-o zonă neamenajată. Una dintre fete a alunecat în apă, iar cealaltă a încercat să o salveze, dar a fost înghițită, și ea, de ape. 

Echipele de salvare și scafandrii încearcă să le găsească încă de luni după-amiază, dar misiunea este extrem de dificilă, dat fiind faptul că vizibilitatea este zero, iar curenții sunt foarte puternici.

Scafandrii au cautat și astăzi, însa Dunărea e atât de tulbure încat nu există vizibilitate deloc.

Fetele se aflau în grija rudelor, ambii părinți fiind plecați la muncă în străinătate. 

Unchiul lor a povestit că „au venit aici, s-au scăldat, au vrut să facă Tik Tok-uri, uite acum le căutăm. A intrat aia mai mare cica prima. Au mai rămas 2 copii la distanţă, au văzut şi a ţipat la sor-sa să îi dea mâna în ajutor şi a tras-o şi pe ea, s-au dus amândouă”, a declarat bărbatul, potrivit Observator.

Cele două fete mai au un frate și trei surori. Mama este plecată la muncă în Anglia. Copilele sunt căutate deja de 2 zile, fără niciun rezultat.

Copiii ducilor de Cambridge au stârnit discuții în online, pentru că au apărut în public în haine ieftine
Articolul anterior
Xenia Deli și-a mărit buzele?
Articolul următor
Alte articole interesante