Două tinere, violate de șase indivizi, în capitală. Una dintre fete a fost aruncată de la etajul 7 și se află în stare gravă

Procuratura Generală anunţă despre reţinerea a patru indivizi care, împreună cu alţi doi complici, în prezent anunţaţi în căutare, ar fi violat două fete, una dintre care este minoră. Cazul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai curent, într-un apartament din centrul municipiului Chișinău.

separator
După o petrecere în afara oraşului, cei şase bănuiţi au mers în apartamentul în care se aflau cele două tinere, una dintre care o minoră de 16 ani. Prin constrângere fizică şi psihică, indivizii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la etajul 7.

Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii. Minora de 16 ani a fost internată în stare gravă la spital, în prezent fiind în comă. Bănuiţii au vârstele cuprinse între 20 şi 26 de ani, patru dintre ei fiind reţinuţi preventiv pentru 72 de ore.De menţionat că, unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă – arest la domiciliu, aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie, comisă acum două luni. Iniţial, acesta a fost cercetat în stare de arest, iar ulterior, magistraţii de la Judecătoria Chişinău, sediul Buiucani, i-au schimbat măsura preventivă, eliberându-l din izolator şi plasându-l în arest la domiciliu. Acum el va fi tras la răspundere inclusiv pentru dublu viol şi tentativă de omor a unei minore.

Concomitent, Procuratura şi Poliţia solicită sprijinul cetăţenilor care pot furniza informaţii de natură să ajute la găsirea urgentă a celorlalţi doi agresori, să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la numerele de telefon: (022) 27-22-57 sau 0-799-52-423.

Infractorii riscă până la 20 de ani de închisoare.

Familiarizează-te cu harta și programul Marelui Picnic cu trupa TAXI de la Mileștii Mici!
Articolul anterior
Margarina, prăjiturile și mezelurile vor dispărea de pe piață până în 2021
Articolul următor
Alte articole interesante