Două zodii care se bucură de câștiguri financiare. Viața lor se va schimba radical

Două zodii vor avea parte de schimbări mari în următoarea perioadă. Norocul va da peste ei și, astfel, se bucură de câștiguri financiare mari. Toate planurile amânate le pot îndeplini acum, iar totul va merge ca pe roate.

Soarta a două zodii se va schimba în următoarea perioadă și își vor putea îndeplini toate dorințele la care au sperat. Vor avea parte de câștiguri financiare și totul va merge doar înspre bine în viața lor. Cine sunt nativii care se vor bucura în următoarea perioadă, scrie spynews.ro.

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor trece prin câteva schimbări majore și totul va fi înspre binele lor. Vor primi o sumă uriașă de bani la care nici nu se așteptau. Transformările vor avea loc foarte rapid și vă veți bucura de succesul pe care îl meritați.

Acești bani ar putea să apară în urma unei tranzacții la locul de muncă sau un comision mare. Indiferent de ceea ce se întâmplă, va ține de serviciul dumneavoastră și nu trebuie să vă faceți griji. Puteți să faceți modificările necesare pe care le-ați tot amânat, din cauza lipsei.

Fecioară

Fecioarele își schimbă viața, dar nimic nu este întâmplător. Banii vor veni în mod neașteptat către nativii acestei zodii. Putem vorbi despre o moștenire, un câștig la LOTO sau o rudă extrem de generoasă. Dacă aveți în plan schimbarea locuinței sau chiar a orașului, în următoarea perioadă este perfect să faceți acest lucru.

Mutarea într-o nouă casă va aduce, cu sine, renovarea, făcând totul pe placul dumneavoastră. Veți putea alege, în sfârșit, mobila dorită pentru a vă simți cât mai bine alături de familie. Totodată, veți achita toate plățile pe care le aveați și veți scăpa de ele.

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

După aproape două zile, pompierii au localizat flăcările la cel de-al doilea rezervor din Portul Giurgiulești
Articolul anterior
Julia Roberts, mândră că a lăsat cariera pe planul secund pentru a-și crește copiii: „Mă consider casnică”
Articolul următor