Dragoste, în direct la Radio 7!

Ascultătorii  Radio 7 au avut ocazia să-şi declare dragostea în emisie directă cu mult timp înainte de 14 februarie. Astfel, începând cu data de şase februarie şi până în ziua Sf. Valentin, îndrăgostiţii şi-au  mărturisit sentimentele în emisie directă.

separator

Posibilitatea de a-și povesti iubirea la radio, le-a fost oferită doritorilor  şi cu ajutorul centrului comercial GrandHall, unde putea fi întâlnită echipa radio 7, în seara Sf. Valentin şi putea  fi luată cu asalt de cei dornici de a intra în emisie directă pentru a-şi declara sentimentele nobile preţ de 2 minute.  Iar la final, îndrăgostiţii au fost premiaţi de postul de radio.

De ziua îndrăgostiţilor, iubirea plutea în aer, atât în emisie la Radio 7, cât și în centrul comercial Grand Hall. Iar pozele de mai jos demonstrează  acest lucru!

 

Un agent de securitate, tată a trei copii, este cea de-a doua victimă a atacului armat de la Aeroport

La Aeroportul Internațional Chișinău a avut loc astăzi, 30 iunie 2023, un incident în care s-a folosit arma de foc de către un cetățean străin căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Cetățeanul străin a sustras arma deținută de polițistul de frontieră și a tras mai multe focuri de armă.

Aeroportul Internațional Chișinău va reveni în gestiunea statului în cel  mult 180 de zile. Câți bani ar putea întoarce statul companiei „Avia  Invest” pentru „investițiile” pe care le-a făcut în 7 ani –

Cele dou victime sunt: un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară.

Agent-șef adjunct Muntean Serghei era în vârstă de 31 de ani și activa în Poliția de Frontieră din anul 2011.

A doua persoană care ar fi fost ucisă pe Aeroportul Chișinău este Igor Ciofu, agent de securitate, în vârstă de 40 de ani, tată a 3 copii.

Ministrul Afacerilor Interne, după atacul de la Aeroport: ,,Condamnăm oricare act care amenință siguranța și securitatea poporului nostru”

Ana Revenco, Ministrul Afacerilor Interne, a venit cu o reacție după atacul de la Aeroport:

Russia and 'fugitive oligarchs' pile pressure on Moldova, top minister says  – POLITICO

„Cu regret, trebuie să confirm pierderea a doi oameni aflați la datorie, dintre care unul fiind angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Din păcate nemulțumirea și răzvrătirea unora care nu înțeleg regulile statului de drept și reacționează violent, duce la tragedii și pierderi de vieți omenești.

Condamn oricare act care amenință siguranța și securitatea poporului nostru.

Cu inimă grea, transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate pe urma acestui eveniment devastator.

Mulțumesc autorităților că au făcut în așa fel ca numărul victimelor să nu fie mai mare.

Dumnezeu să îi odihnească pe cei pierduți.”

Dumitru Alaiba: ,,Doi eroi și-au pierdut viața, la datorie, pentru ca în țară să nu pătrundă o persoană cu motivații criminale”

Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării Dumitru Alaiba a comentat atacul de la Aeroportul Chișinău, în care un cetățean al Tadjikistanului a ucis un polițist de frontieră și un agent de securitate. Oficialul a precizat că, chiar dacă este geru, societatea trebuie să se abțină de la ură etnică, scrie Newsmaker.

În seara zilei de 30 iunie, Dumitru Alaiba a participat la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova. În acest context, ministrul a fost întrebat ce ar trebui să înțeleagă societatea de pe urma acestei tragedii.

„Ce ar trebui să înțeleagă în continuare societatea? Pentru că vor exista și mesaje prin care cineva va încerca să introducă un soi de ură pentru a destabiliza, inclusiv psihologic, societatea din Republica Moldova”, a spus moderatorul emisiunii.

Ministrul Alaiba a menționat că, în primul rând, cetățenii trebuie să se informeze doar din surse oficiale.

„În primul rând, prima recomandare în asemenea situații este să credem doar în surse oficiale, să lansăm speculații și să nu le credem. Asta este crucial pentru a menține acest cal în societate și a preveni o panică”, a menționat acesta.

Totodată, în condițiile în care se știe că atacatorul este cetățean al Tadjikistanului, Dumitru Alaiba a recomandat societății să nu recurgă la ură etnică.

„În al doilea rând, să nu recurgem la ură. Pentru că știindu-se cetățenia agresorului trebuie să ținem minte, și eu înțeleg că asta este poate greu, dar trebuie să ținem minte că este un om și să nu extrapolăm pe o etnie întreagă. Și asta e greu acum de spus normal. În al treilea rând, aș spune că stilul nostru de viață și tot ceea ce avem în jur și acest calm în societate costă. Și el astăzi a costat două vieți, pentru că acești eroi și-au pierdut viața, la datorie, pentru ca acestă țară să nu pătrundă o persoană cu motivații extrem perverse, criminale. Pentru că dacă asta s-a întâmplat în Aeroport, se putea întâmpla și în afara Aeroportului”, a spus el.

În context, ministrul Economiei a exprimat condoleanțe pentru rudele și apropiații victimelor.

Amintim că un cetățean al Tadjikistanului a tras focuri de armă la Aeroprtul Internațional Chișinău, în seara de 30 iunie. La scurt timp, agresorul a fost capturat de brigada de poliție cu destinație FULGER. În urma atacului, polițistul de frontieră Serghei Munteanu și un angajat din securitatea aeroportuară au fost omorâți. O altă persoană – pasager – a fost rănită.

Making of februarie
Articolul anterior
Cupluri licențiate în dragoste!
Articolul următor