Dragoste și pasiune în videoclipul Tatianei Heghea

 În preajma sărbătorilor de iarnă, când bucuria ne pătrunde în suflet, iar noi vrem să fim mai buni și îndrăgostiți, tânăra cântăreață Tatiana Heghea ne îndemnă să spunem mai des “Eu te iubesc”.
A invitat cei mai buni prieteni ai săi și într-o atmosferă plăcută a prezentat primul videoclip din carieră, care o reprezintă cel mai mult – “Eu te iubesc”. În videoclip Tatiana apare alături de antrenorul său de fitness, Ion Frunze, care a jucat foarte bine rolul de iubit al cântăreței.
“Am “născut” piesa dată timp de 10 luni și deși nu am auzit-o cum sună, știu că va fi ceva frumos. Plus, am scris-o din considerentul că muzica este cea care trăiește și azi, și mâine”, a afirmat Ian Raiburg compozitorul muzicii.
“Uitându-mă la Tatiana, mi-am zis că textul piesei ar trebui să fie anume așa”, a menționat textierul piesei Xenia Suruceanu.
Și cum a fost o seară dedicată iubirii, Tatiana nu a uitat că fără umor și voie bună iubirea nu poate exista. Astfel, i-a invitat pe cei de la Zebra Show care au ridicat dispoziția invitaților.
Iar dansul brazilian plin de emoții pozitive de la început, a încântat privirile celor prezenți. Evenimentul găzduit de tânăra cântăreață a emanat o atmosferă relaxantă. Iar toți cei prezenți au petrecut câteva ore în compania muzicii de calitate, cu emoţii pozitive şi zâmbete sincere…
“Țin să declar că la moment sunt foarte fericită și mă bucur enorm de mult că am reușit să oragnziez această lansare care mi-a permis să cunosc emoțiile ce le simți în fața unui public select. Datorită celor de la Angry Band am avut ocazia să le ofer spectatorilor și varianata live a melodiei, care diferă foarte mult de original. Și cum parola serii a fost: ”noi iubim”, am accentuat momentele despre cum e să iubești. Așa că vă doresc să iubiți sincer și frumos!”, a menționat Tatiana.
Iar regizorului Octavian Mălai (Kobzzon) și stilistei Natalia Rusu, Tatiana le-a mulțumit din suflet.

Text: Iulia Arnaut

Sinuzita este mai mult decât un nas înfundat!
Articolul anterior
Află care au fost cele mai căutate EVENIMENTE pe GOOGLE în 2012
Articolul următor
Alte articole interesante