Drama femeii care încearcă de 3 ani sa demonstreze că e în viață și nimeni nu vrea s-o creadă

O femeie de 58 de ani din Franța trăiește un adevărat coșmar în urmă unei decizii judecătorești care a declarat-o decedată.

Jeanne Pouchain din orășelul St. Joseph e protagonista unei situații aparent unice în lume, asta pentru că în ultimii trei ani, începând din 2017, ea nu mai există că persoană, în ciuda faptului că e în viață.

Fără act de identitate, fără permis de conducere, fără asigurare medicală, fără conturi bancare, Jeanne se lupta însă în continuarea pentru repararea unei erori judiciare.

Totul a pornit de la un conflict de muncă pe care Jeanne l-a avut în trecut cu o fosta angajată, care a avut câștig de cauza în instanța. Pentru că Pouchain n-a putut fi găsită în acel moment pentru comunicarea sentinței, curtea de apel din Lyon a declarat-o moartă, iar familia ei era obligată la plata despăgubirilor datorate.

„E un coșmar. Eu sunt în viață pentru soțul meu, pentru fiul meu, pentru cei dragi, dar pentru sistemul de justiție sunt moartă”, spune acum Jeanne. Până în prezent, ea a încercat în zadar să-și recapete identitatea și toate beneficiile conexe.

sursa

Prognoza meteo. Sinopticienii prognozează două zile de ninsori în toată țara
Articolul anterior
Opt ore la coadă pentru un tub de oxigen. În Mexic, oamenii recurg la soluții dramatice pentru a-și salva rudele bolnave
Articolul următor
Alte articole interesante