Drama modelului cu sâni de 10 kg fiecare: incredibil în ce hal a ajuns, abia de mai poate merge. Imagini cu impact emoțional!

Implantul mamar mărimea 38 J al modelului dependent de chirurgie estetică a explodat – între timp, fanii o roagă să nu se mai supună altor operații estetice: „Corpul tău îți spune literalmente să te oprești”. Dar Mary Magdalene e chiar de neoprit, scrie expresspres.ro.

Drama modelului care este realmente dependent de operațiile plastice extreme. A ajuns să arate ca un „extraterestru”. Iar acum aspectul său e și mai dramatic, după ce unul dintre implanturile ei mamare de 10 kg pur și simplu a explodat. Canadianca Mary Magdalene, în vârstă de 30 de ani, a cheltuit peste 100.000 de dolari pentru operații de-a lungul timpului și aproape a murit pe masa de operație de mai multe ori.



Procedurile ei extreme i-au provocat dureri severe de spate. Practic, a ajuns să aibă 20 kg de sâni și are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Cel mai recent eșec al vedetei e faptul că unul dintre implanturile ei de 5.000 cmc a explodat, lăsându-o cu un singur sân enorm și un loc gol, lăsat lângă el.

Deși nu este clar ce a cauzat explozia implantului 38J, unii fani speculează că Mary l-ar fi umplut în exces folosind un expansor. Expansoarele sunt o caracteristică a unor implanturi care permit pacientului să le completeze singur cu soluție salină printr-un ac și un port în implant.

Drama modelului cu sâni de 10 kilograme

Modelul vrea să revină la forma inițială

„Implantul mamar mi-a explodat – din nou”, a spus modelul din Toronto, care urmează să fie „operat pentru a le scoate ambele implanturi săptămâna viitoare”. Mary crede că implantul ei spart este un „semn” că ar trebui să înceapă să adopte un aspect mai „natural” după un deceniu în care și-a transformat corpul cu o o serie de intervenții chirurgicale. „Voi reveni la firma inițială nu numai la sânii mei, ci și în alte părți ale corpului meu”, le-a spus ea celor 163.000 de urmăritori de pe Instagram.

Ea a dezvăluit, de asemenea, în timpul unui stream live, că nu a durut când implantul i-a explodat. Vedeta OnlyFans a spus că se bucură de epoca ei „unisân” și chiar s-a comparat cu un „extraterestru”, scrie DailyMail.com.

Mary Magdalene nu mai seamănă a om, din cauza operațiilor

Modelul foarte tatuat și-a făcut prima procedură la vârsta de 21 de ani, când lucra ca stripteuză și escortă. De-a lungul anilor, celelalte intervenții chirurgicale ale ei au inclus liftingul sprâncenelor, transferuri de grăsime, operații multiple de nas și sâni, fațete, liposucție, intervenție bărbie, fațete de porțelan la dinți și multe altele. Mary a avut o a patra operație la nas anul trecut pentru a crea un „nas Barbie” perfect, împreună cu o operație de ochi de pisică și implanturi de sprâncene.

Ea a devenit o senzație în rețelele sociale în 2018, după ce aproape a murit în timpul unei operații în Columbia pentru a obține „cel mai gras vagin din lume”. Operațiile ei au dus la multiple complicații de sănătate: în aprilie trecut, ea a dezvăluit că nu mai poate închide gura din cauza atâtor proceduri pe buze, iar în septembrie a spus că sânii ei enormi au adus-o în scaunul cu rotile.

Tinerii vor beneficia de programe plătite de stagii în sectorul public. Proiect, votat în prima lectură

Tinerii, cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, vor beneficia de programe plătite de stagii în sectorul public. Proiectul de lege care prevede acest lucru a fost examinat, astăzi, la ședința plenară a Parlamentului.

Tinerii în Republica Moldova în anul 2019

Potrivit autorilor proiectului, un grup de deputați ai Fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate”, legea va oferi toate garanțiile necesare pentru ca tinerii să poată desfășura un stagiu de practică calitativ, precum existența unui contract de stagiu, luarea în considerare a perioadei de stagiu la calcularea vechimii în muncă, similar prevederilor referitoare la voluntariat, mentorat și ghidarea stagiarilor. „Considerăm că stagiile vor oferi tinerilor oportunități valoroase pentru a face o tranziție de la studii la muncă și sunt o metodă foarte bună de acumulare a experienței profesionale, de construire a unui network profesional, de înțelegere a sistemului public și de dezvoltare a abilităților practice ale tinerilor”, a menționat deputata Ana Calinici, unul dintre autorii inițiativei legislative.

DOCUMENTUL prevede introducerea în legislația națională a mecanismului de organizare și desfășurare a programului de stagii în sectorul public pentru tinerii de la 18 la 29 de ani, în vederea facilitării tranziției acestora de la sistemul de învățământ la piața muncii.

Programele de stagii se vor desfășura în cadrul Parlamentului Republicii Moldova, Președinției, Cancelariei de Stat, ministerelor și autorităților subordonate acestora. Selectarea stagiarilor se va realiza în baza unui concurs. La finalizarea programului de stagii, tinerii, la propunerea autorității publice în cadrul căreia și-au desfășurat stagiul, vor putea fi încadrați într-o funcție publică de execuție, fără organizarea unui concurs și fără instituirea unei perioade de probe. Stagiarii vor putea fi numiți în funcția publică cu respectarea unor condiții, și anume: deținerea studiilor superioare, realizarea stagiului de practică complet de 720 de ore, obținerea calificativului „foarte bine” la evaluarea activității. De asemenea, numirea în funcția publică va fi la propunerea autorității-gazdă, iar funcția publică de execuție va fi fără grad profesional.

Programul de stagiu se va desfășura pe parcursul a șase luni consecutive, perioadă în care stagiarii vor beneficia de o bursă în valoare de 3000 de lei pentru 160 de ore lunar și va fi acordată proporțional timpului de stagiu efectiv desfășurat. Numărul de locuri pentru desfășurarea stagiilor de practică va fi stabilit anual de către autoritățile publice.

Proiectul de lege cu privire la stagiile plătite în sectorul public a fost susținut, în prima lectură, de 59 de deputați.

Legislația națională cu privire la comerțul electronic a fost armonizată cu cea europeană

Parlamentul a votat în cea de-a doua lectură modificarea unor legi, în vederea ajustării cadrului legal aferent comerțului electronic (e-comerț) în conformitate cu bunele practici din Uniunea Europeană. Totodată, scopul actului normativ este eliminarea constrângerilor care pun în dificultate dezvoltarea e-comerțului în țara noastră, dar și o protecție mai mare a drepturilor consumatorilor.

Astfel, Legea privind comerțul electronic a fost modificată și redenumită în „Lege privind serviciile societății informaționale”. De asemenea, au fost actualizate Legea cu privire la comerțul interior, Legea cu privire la antreprenoriat și întreprinderi, Legea privind regimul metalelor prețioase si pietrelor prețioase, Legea privind protecția consumatorilor, Legea privind protecția datelor cu caracter personal și altele.

Urmare a modificărilor la Codul contravențional, consumatorii de servicii electronice vor beneficia de protecție sporită în cadrul comerțului online. De exemplu, unitățile fără suprafață comercială vor fi obligate să creeze locuri speciale pentru preschimbarea mărfurilor, fiind instituită răspunderea contravențională pentru lipsa spațiilor respective. Totodată, este prevăzută obligarea vânzătorilor online de produse alcoolice de a verifica vârsta cumpărătorului, inclusiv de către personalul responsabil de livrare.

Documentul a fost elaborat de Guvern și va fi succedat de alte inițiative pentru transformarea și modernizarea comerțului electronic în țara noastră. 

Legea va intra în vigoare în luna iulie a acestui an.

Un cetățean rus ar fi oferit 2.500 euro pentru două documente românești false

Un cetățean al Federației Ruse este documentat pentru uz de acte falsificate. Din spusele acestuia, ar fi scos din buzunar 2 500 EUR pentru procurarea falsurilor. Polițiștii de frontieră din PTF Sculeni au identificat străinul astăzi, 17 martie 2023, printre călătorii prezenți pe sensul de ieșire din țară.

vest

Astfel, pentru formalitățile de control la frontieră s-a apropiat cetățeanul Rusiei de 34 de ani, pasager la ruta „Bălți – Iași”. Tânărul a prezentat la control o carte de identitate românească, vizibil cu semne de falsificare. În baza celor depistate, polițiștii de frontieră au extins verificările, fiind depistat și un certificat de naștere, pretins a fi eliberat de către autoritățile române. La fel, documentul conținea indici de falsificare.

Din declarațiile străinului s-a aflat că le procurase contra sumei 2 500 EUR și le-a folosit cu scopul de a ajunge în Uniunea Europeană.  Asupra sa avea și un pașaport valabil, emis de autoritățile ruse.

Documentarea pe caz continuă de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST, în vederea elucidării tuturor circumstanțelor. Documentele au fost ridicate, urmând a fi supuse expertizei.

Contrabandă cu petrol în Moldova! Un lot de circa 18.000.000 lei urma să ajungă în Serbia
Articolul anterior
Cea mai mare greșeală pe care o fac bărbații și femeile în pat. În multe cazuri duce la divorț
Articolul următor