Drama unui bărbat moldovean ajuns în SUA, după ce a câștigat greencard-ul

,,Serghei era un om bun și vesel. Era împlinit. Avea casă, soție, 2 fete frumoase. O duceau bine în Moldova. Era cu adevărat fericit”, scriu rudele bărbatului, care a decedat subit, la doar 49 de ani, la scurt timp după ce a ajuns în SUA.

separator
Viața a scos în cale noi aventuri, pentru familia lui Serghei. Au câștigat greencard-ul, si au hotărât să  țină piept provocării. Serghei a ajuns în Statele Unite în septembrie 2019, împreună cu soția și fiica de 16 ani.

Abia începuse să trăiască o nouă viață. Însă, dimineață, pe 11 decembrie, bărbatul a decedat brusc în urma unui atac de cord. ,,La doar 49 de ani, un om perfect sănătos…”, dezvăluie familia îndurerată.

Costurile de repatriere sunt enorme, așa că soția a decis să-i incinereze corpul, apoi să înmormânteze cenușa în Moldova. Dar chiar și așa costurile sunt prea mari pentru familie, care a investit toate economiile în „visul american”, care s-a dovedit a fi coșmarul vieții lor. Serghei abia începuse munca și n-avea asigurare medicală. Primul ajutor acordat de către medici, morga și serviciile funerare se ridică la câteva zeci de mii de dolari.

Familia apelează la ajutorul oamenilor cu sufletul mare, pentru ca bărbatul să se poată odihni pe veci în țărâna plaiului natal. Donațiile pot fi făcute AICI.

Cum a reușit un tânăr să strângă o avere așa încât să nu mai lucreze vreodată?
Articolul anterior
O fabrică de încălţăminte din Moldova a deschis o filială la Iaşi și exportă articole în toată lumea
Articolul următor
Alte articole interesante