Drama unui copil moldovean care trăiește cu tatăl vitreg în Pakistan, după ce mama sa a murit

Valeriu și Ecaterina Muhai, bunicii băiatului în vârstă de 15 ani, au cerut ajutorul autorităților pentru a-și revedea nepotul.

separator

Despre drama unui copil născut în Republica Moldova, care trăiește cu tatăl vitreg în Pakistan, după ce mama sa a murit, s-a vorbit în cadrul emisiunii Vorbește Moldova, scrie stiri.md.

Bunicii copilului spun că l-au văzut ultima dată pe nepot când acesta avea un anișor. Băiatul a plecat în Pakistan împreună cu părinții săi acum 14 ani.

„Au decis să plece, fiica noastră l-a trimis pe Ali împreună cu Bogdan în Pakistan, iar ea a mai rămas 6 luni în Moldova. Apoi a plecat și ea la ei”, povestește Ecaterina, bunica băiatului.

Femeia povestește că a aflat că acum 2 ani în urmă fiica lor, mama lui Bogdan, a murit subit, iar băiatul a rămas cu cel de-al treilea soț al femeii.

Cei doi bunici vor să-și întoarcă nepotul în R. Moldova.

„Bogdan, noi te așteptăm acasă! Te iubim foarte mult, întoarce-te cât mai repede acasă”, a declarat Ecaterina.

Bunicii se arată îngrijorați de faptul că copilul stă acum cu tatăl său vitreg. „Tatăl vitreg face presiuni asupra sa. Am o presimțire că acest bărbat va face ceva cu el. El este așa de slăbuț”, a declarat Valeriu Muhai.

În cadrul emisiunii, tatăl biologic al copilului a declarat că de 2 ani luptă împreună cu bunicii pentru a-și recupera feciorul.

„Eu cred că Svetlana a fost ucisă de soțul ei, iar acum viața copilului nostru se află în pericol. Când am vorbit ultima dată cu ea, Svetlana mi-a arătat vânătăile pe care le avea pe corp. Sunt sigur că el a omorât-o. Eu am tot dreptul să comunic cu fiul meu”, a menționat tatăl băiatului.

Femeile din țara noastră pot obține studii gratuite în domeniul IT
Articolul anterior
Coronavirus: 260 de cazuri noi, confirmate în 24 de ore
Articolul următor
Alte articole interesante