Drama unui tânăr de 30 de ani, care a participat la un ,,covid party”

„Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că este o farsă, dar nu este”, au fost cuvintele unui tânăr de 30 de ani care a decedat după ce s-a infectat cu noul coronavirus la o așa-zisă ,,covid party”, relatează ABC News. În SUA, numărul celor diagnosticați cu noul virus a depășit cifra de 13 milioane. Chiar și așa, mulți nu cred că există această infecție și organizează așa-zisele ,,Covid party”. Gazda infectată își invită prietenii și apropiații la o petrecere pentru a observa dacă virusul se va transmite și îi va îmbolnăvi și pe alții.

separator

Un pacient de 30 de ani a murit la Methodist Hospital, săptămâna trecută, după ce a participat la așa-numita „petrecere Covid”, potrivit spitalului.

Dr. Jane Appleby, ofițer de presă al instituției, a declarat că pacientul neidentificat le-a spus asistenților medicali despre petrecere, despre care a spus că a fost găzduită de cineva diagnosticat cu coronavirus.

„Oamenii se reunesc pentru a vedea dacă virusul este real și dacă cineva se infectează”, a spus Appleby.

Medicul a spus că a împărtășit povestea nu pentru a speria oamenii, ci pentru a se asigura că ei înțeleg că virusul poate afecta pe oricine.

Comunitatea Bexar, unde se află orașul San Antonio, are în prezent 18.602 de cazuri confirmate.

Cele mai multe cazuri a fost la persoanele cu vârste între 20 și 29 de ani, reprezentând 24%, iar 30 până la 39, reprezentând 20%, potrivit departamentului. Dr. Jane Appleby a declarat că în timp ce unii pot fi tratați și externați, alții se îmbolnăvesc grav.

Medicul a mai avertizat că virusul „nu face discriminări” și a încurajat publicul să poarte mască și să rămână acasă cât mai mult posibil.

Peste 20 de mii de fazani au fost aduși din Ungaria pentru a se înmulți pe câmpiile din țara noastră
Articolul anterior
Soția lui John Travolta a decedat
Articolul următor
Alte articole interesante