Dubai: Mai multe tinere care au pozat goale pe balconul unui hotel vor petrece 6 luni după gratii

În Dubai, poliția din Emiratele Arabe Unite a arestat mai multe fete care au dansat goale și au pozat pe balconul hotelului Dubai Marina, a relatat The Sun, citând poliția din Dubai.

„Un astfel de comportament inacceptabil nu reflectă valorile și etica țării arabe”, a fost declarat într-o declarație a poliției din Dubai, pe Twitter.

Reținerea a fost efectuată după ce locuitorii locali și-au exprimat indignarea în rețelele de socializare pentru „pozele de desfrânare publică”.

În Emiratele Arabe Unite, legislația este construită pe sistemul dreptului civil și al legii Sharia, care se aplică în mod egal musulmanilor și non-musulmanilor.

Conform legilor locale, pentru o astfel de ședință foto, fetele vor petrece până la șase luni în închisoare și vor primi o amendă de până la o mie de lire sterline.

O sursă a declarat pentru Life că dintre cele 40 de modele reținute în Dubai pentru o ședință foto goală, erau opt femei rusești. Organizatorul filmărilor este, de asemenea, un rus. Acum, toți sunt acuzați că au difuzat informații cu caracter pornografic, relatează life.ru.

Peste 600 de profesori și educatori din Chișinău au fost vaccinați
Articolul anterior
Interpretul Serghei Ialovițchi și-a pierdut tatăl
Articolul următor
Alte articole interesante