Ducesa de Cambridge, la funeraliile prințului Philip

La funeraliile prințului Phillip, Regina Elisabeta a îmbrăcat un outfit sobru, all-black. Broșa aleasă de Regina Elisabeta se numește „Richmond Brooch” și este una dintre preferatele sale. Bijuteria are în componența sa diamante și perle și face parte din colecția Reginei Maria. Cel mai recent, suveranul britanic a purtat-o la nunta nepotului ei cu Meghan Markle.

Prințul William și Ducesa de Cambridge

Prințul William și soția sa, ducesa de Cambridge au fost surprinși în timp ce părăseau casa din Londra pentru a participa la înmormântarea regală ceremonială a prințului Philip. Îmbrăcați în negru și cu măști de protecție de culoare neagră, Kate și William s-au numărăt printre cei 30 de participanți la ceremonia de înmormântare a ducelui de Edinburgh.

Regina Elisabeta a decis ca cei patru copii ai cuplului, Prințul Charles, Printesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward să participe la funeraliile soțului său, dar și trei dintre nepoții acestuia, Prinții William, Harry și Philip.

Fiul regretatului Prinț Philip a fost, de asemenea, văzut îndreptându-se spre funeralii. Acesta era îmbrăcat într-un costum sobru și nu într-o uniformă militară, așa cum ar fi procedat în cazul altei înmormântări. Amintim că Regina Elisabeta a dispus ca nimeni din familia regală să nu poarte uniforme militare, dat fiind faptul că acest lucru l-ar fi marginalizat pe Prințul Harry. Acesta din urmă nu mai are dreptul să poarte o astfel de ținută de când s-a retras din rolul de membru regal senior.

Scrisoarea lăsată de Regina Elisabeta pe sicriul soțului ei
Articolul anterior
Președinta Maia Sandu, surprinsă la cumpărături, îmbrăcată simplu și fără pază de corp
Articolul următor
Alte articole interesante