După 6 ani de suferință a aflat că boala sa poate fi vindecată! Ajut-o pe Elena să poată merge din nou!

Elena Stratanenco are doar 23 de ani. Deși e în floarea vârstei, Elena este în majoritatea timpului țintuită la pat. Ea nu se poate deplasa decât cu ajutorul cuiva, iar din cauză că nu-și poate mișca corespunzător brațele și slăbiciunii musculare are nevoie ajutor pentru activități zilnice simple.

separator

Așa arăta Elena când era sănătoasă

Elena ne-a mărturisit că, în anul 2012, a fost diagnosticată cu maladia Charcot Marie Tooth. Doctorii de la noi i-au spus că este o boală genetică care nu se tratează.

Timp de 6 ani, tânăra nu a urmat niciun tratament, iar în toată această perioadă boala a progresat: merge greu, nu poate ține o cană cu apă.

În aprilie 2018, tânăra a mers la consultație, la un spital din Bruxelles, Belgia. Acolo, doctorul i-a spus că nu este vorba despre boala Charcot Marie Tooth și a cerut să se facă din nou testul genetic și alte analize. Elena a efectuat toate investigațiile, iar diagnosticul a fost exclus. După numeroase investigatii, doctorii din Belgia i-au spus că suferă de o boală care are la bază un proces inflamator și că aceasta poate fi tratată.

,,Am pierdut 6 ani din viață cu diagnosticul pus greșit, nu am urmat nici un tratament pentru că nu îmi dădeau nici o șansă. Viața mea are o altă culoare de când am aflat că pot să mă fac bine. Din păcate, am nevoie de un tratament foarte costisitor, dar nu mai avem bani. E nevoie de 16.000 euro, pentru 3 luni de tratament. Simt cum boala îmi ia puterile pe zi ce trece. Sper din suflet să găsesc oameni și să fiu ajutată, pentru că am mari speranțe că și eu voi putea trăi fără chinuri. Ajutați-mă să strâng acești bani. Nu pot să aștept. Mulțumesc din tot sufletul”, este mesajul Elenei.

Donează prin card de credit, SMS, telefon, PayPal, transfer bancar. Salvează-o pe Elena.

Vezi modalitățile de plată AICI!

Exersează bunătatea alături de copiii tăi. Participă la Cursa Bunătății în cadrul Maratonului Internațional!
Articolul anterior
Aleksandr Litvin revine la Chișinău. Expertul își dă întâlnire cu publicul, pe 4 și 6 octombrie!
Articolul următor
Alte articole interesante