După valul de români întorși din Italia, au început să vină autocarele din Spania

În timp ce cursele terestre între Italia și România au fost sistate, autocarele din Spania continuă să aducă în țară numeroși compatrioți încărcați cu multe bagaje. Oamenii nu recunosc faptul că ar fugi de coronavirus, ci pretind că li s-au încheiat contractele, scrie TimpOnline.ro.

separator
Autocarul unei firme de transport internațional a adus în țară deja numeroși bistrițeni care au muncit în Spania. Încărcați cu multe bagaje, dintre care lăzi și plase întregi de portocale și lămâi, oamenii – majoritatea de pe Valea Someșului Mare – au declarat că s-au întors acasă fiindcă nu ar mai fi de lucru până în luna mai.

În Spania și Franța, situația devine tot mai gravă. Mai mult de jumătate sunt în capitala Madrid (1.024), în timp ce numărul deceselor provocate de acest virus a ajuns la 55. Deocamdată, pentru românii veniți din Spania nu există nicio restricție, nici măcar izolarea la domiciliu.

Moldova a primit un lot umanitar din partea Organizației Mondiale a Sănătății, ce include echipamente de protecție pentru personalul medical
Articolul anterior
Iată un primar responsabil. În aceste momente grele, edilul se luptă să-și aducă acasă consătenii, dar oferă și condiții!
Articolul următor