Durere fără margini. O asistentă medicală din Chișinău, în vârstă de 43 de ani, a murit din cauza noului Coronavirus

O asistentă medicală din Chișinău a murit la doar 43 de ani din cauza complicațiilor cauzate de noul Coronavirus. Colegii femeii au publicat un mesaj de condoleanțe.

separator

,,În memoria regretatei noastre colege de la IMSP CNAMUP, SAMU Botanica

Cu profund regret și cu o mare tristețe IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță despre trecerea la cele veşnice a doamnei Sabina Draguțan.

Colega noastră s-a stins din viață la data de 14 noiembrie la vârsta de numai 43 de ani. Sabina Draguțan a activat la Substația de Asistență Medicală Urgentă Botanica din cadrul Departamentului regional de AMU Chișinău în calitate de felcer”.

Felcerul a murit în urma complicațiilor provocate de COVID-19, mai spun colegii femeii.

,,Am pierdut o adevărată profesionistă, o persoană sufletistă, activă și plină de viață. Ea a fost un model demn de urmat pentru toți colegii. A activat în funcție de mai mult de 20 de ani.

Colaboratorii IMSP CNAMUP exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul doamnei Sabina Draguțan. Va rămâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în mesajul publicat.

12 morți în spitalul din Piatra Neamț. Primele imagini cu salonul de terapie intensivă, mistuit de flăcări
Articolul anterior
Video! Secția de votare din Frankfurt, Germania
Articolul următor