A plâns și Mitropolitul. Durere mare la înmormântarea celor patru copilaşi care au murit în incendiu

Sute de persoane au fost prezente la înmormântarea celor patru copilaşi care au pierit în incendiul de la Timişoara. Oamenii au vărsat lacrimi de durere şi au adus un ultim omagiu, în urma tragediei care a lăsat urme adânci în comunitate.

separator
Localnicii au venit cu flori albe, au spus o rugăciune pentru cei mici şi au îmbărbătat familia lovită de dezastru. Patru dintre cei cinci copii ai familiei au fost conduşi pe ultimul drum, iar un sobor numeros de preoţi a ţinut o slujbă foarte emoţionantă.

Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian au pierit în incendiul produs într-o locuinţă din Timişoara, iar copiii aveau vârste cuprinse între 4 luni şi 6 ani. Un singur copil al familiei a supravieţuit focului, un băiat de 14 ani, care a rămas puternic afectat de tragedie. Părinţii copiilor sunt devastaţi, iar mama micuţilor chiar a leşinat în timpul slujbei, fiind necesară intervenţia unui echipaj SMURD.

Slujba a fost oficiată de un sobor numeros de preoți, condus de Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, care a pus câte un trandafir roșu pe fiecare dintre cele patru sicrie albe.ÎPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului: „Am aflat despre această tragedie şi ne-am interesat de familie, de copii… am gasit loc de înmormântare pentru cei patru copii şi de asemenea ne vom ocupa de toate cele creştineşti. Vom lua legătura şi cu părinţii, să vedem de ce au nevoie, dacă au ars obiecte de mobilier, sau alte lucruri, să putem să îi ajutăm şi pe cei vii”

Certificatul medico-legal emis de autorităţi este devastator. La înmormântare, localnicii i-au apărat pe părinţi, ei spun că părinții munceau și că incendiul în care au murit patru copii este un accident şi trebuie tratat ca atare, însă trebuie trase învătăminte de toată lumea din această tragedie, scrie observator.tv. Imagini video AICI

Incendiu în Moldova. Imagini îngrozitoare
Articolul anterior
Natalia Gordienko, susținută de Filip Kirkorov în competiția pentru Eurovision 2020!
Articolul următor
Alte articole interesante