E iarnă adevărată în sudul Moldovei. Mașini blocate în nămeți

Polițiștii de frontieră, participă activ la deblocarea mijloacelor de transport și acordă suport conaționalilor prinși în sulurile de zăpadă din sudul țării.

separator

Un microbuz de rută care transporta 15 pasageri, dar și alte șapte autorurisme, în care se aflau în total 13 persoane, au rămas blocate în apropierea localității Alexandru Ioan Cuza din raionul Cahul, din cauza zăpezii.

Echipe de polițiști de frontieră din Vulcănești au acționat în această dimineață pe direcția Burlăceni – Ciumai, unde din cauza rafalelor puternice de vânt și sulurilor de zăpadă, formate pe traseu, au fost blocate mai multe autovehicule. În acest sens s-a intervenit prompt pentru a dezepezi mijloacele de transport și oferirea o primă asistență persoanelor.

La ora actuală nu activează punctele de trecere: PTF Giurgiulești-Reni, PTF Cișmichioi, PTF Etulia, PTF Mirnoe, PTF Ceadîr-Lunga 1, PTF Vulcănești. Călătorii sunt rugați să manifeste înțelegere și răbdare la situația creată, optând pentru punctele de trecere din proxima celor nefuncționale, iar dacă nu este o urgență să amâne călătoriile până la îmbunătățirea condițiilor climaterice.

Și la Cahul a nins, noaptea trecută din abundență, iar stratul gros de zăpadă s-a așternut pe pământ (imagini: www.protv.md).

Vladimir Zelenski, mesaj emoționant dedicat soției sale de ziua ei de naștere!
Articolul anterior
La mulți ani! Dan Bălan împlinește astăzi 41 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante