E miliardar, dar refuză să-i cumpere un telefon mobil copilului său

Născut pe 17 iunie 2011, la San Diego, în SUA, Cristiano Ronaldo jr are parte de atenţia oamenilor datorită tatălui său. În ciuda faptului că familia sa este miliardară, copilul este nevoit să se supună unor reguli clare.

De exemplu, Cristiano jr. nu are telefon mobil, iar fotbalistul care joacă pentru Manchester United nu pare să aibă de gând să modifice această regulă prea curând.

Cvintuplul deţinător al Balonului de Aur a devenit anul trecut primul miliardar din fotbal, dar nu uită perioada grea pe care a traversat-o în copilărie.

Juniorul lui Sporting la acea vreme, Cristiano sr. mergea alături de alţi colegi în faţă la un McDonald’s, unde o angajată le dădea de milă hamburgeri.

„Mă tot întreabă (n.r. Cristiano jr) dacă poate avea şi el un telefon mobil, iar eu îi spun că are timp pentru aşa ceva. Este adevărat că aceeastă generaţie este cu un pas înaintea noastră şi trebuie să profităm de noile tehnologii, dar nu trebuie să ne obsedeze. Să o folosim, dar nu tot timpul”, a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu acordat în Emiratele Arabe Unite, unde a fost premiat, şi preluat de ABola.

”Ascultați-mă cu atenție. Ce urmează să spun este din inimă. Nu mă așteptam să văd atât de mulți oameni cum mă așteaptă aici. Voi sunteți motivația mea de a juca fotbal. Fără voi, fotbalul nu ar fi la fel. Noi suntem ghidați de fanii noștri.

Căldura și dragostea suporterilor mă fac să mă simt foarte mândru. Nu am cuvinte să mă exprim”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de The Sun.

La începutul lunii ianuarie, Cristiano Ronaldo a avut o apariție surprinzătoare și la gala FIFA The Best, în care marele câștigător a fost Robert Lewandowski (33 de ani), desemnat cel mai bun jucător din 2021.

Portughezul a primit trofeul „FIFA Special Award” pentru faptul că anul trecut a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului internațional. Mai mult, el a prins și un loc în „Cel mai bun 11”, echipa ideală pentru 2021.

200 de apeluri pe zi. Tot mai mulți soldați ruși sună la Forțele Armate ale Ucrainei pentru a afla cum să se predea

După anunțul mobilizării în Federația Rusă, numărul apelurilor la Forțele Armate ale Ucrainei este în continuă creștere, transmite presa ucraineană. Soldații ruși care se predau vor primi trei mese pe zi, îngrijiri medicale și contact cu familiile lor.

Russian troops in Belarus 'direct threat' to Lithuania – minister - LRT

Vitaly Matviyenko, coordonatorul proiectului ,,Vreau să trăiesc”, a declarat într-un briefing că din 18 septembrie au primit peste 2.000 de apeluri de la ruși pe tema predării.

,,Din 18 septembrie, proiectul „Vreau să trăiesc” a procesat peste 2.000 de apeluri din partea membrilor armatei ruse, care nu vor să urmeze ordinele criminale ale lui Putin și să lupte împotriva Ucrainei. Au învățat cum să se predea. Desigur, odată cu mobilizarea din Federația Rusă, numărul de apeluri este doar în creștere”, a spus Matvienko.

După cum spune funcționarul, algoritmul de predare a fost deja elaborat în detaliu – există un canal de telegramă și numere de linie fierbinte ce pot fi contactate.

În timpul dialogului, partea ucraineană explică cum și în ce circumstanțe este posibil să se predea.

Se subliniază că Ucraina garantează tuturor prizonierilor de război respectarea Convențiilor de la Geneva: trei mese pe zi, îngrijiri medicale și posibilitatea de a contacta rudele.

„Putin va părăsi puterea peste câteva luni”. Declarațiile fostului premier al Rusiei, Mihail Casianov

Mihail Casianov, fost prim-ministru al Rusiei, consideră că Vladimir Putin ar putea renunța la funcția sa și va „evada” în câteva luni, informează Sky News.

„În trei sau patru luni cred că va avea loc o schimbare crucială”, a declarat Casianov pentru Sky News.

„Nu cred că există cineva în cercul lui Putin care să îl poată face să plece”, a adăugat fostul premier rus.

„Domnul Putin însuși ar trebui să ajungă la această înțelegere. Cred că trei factori care cresc simultan l-ar putea conduce pe domnul Putin la o astfel de decizie de a evada cumva”, a precizat Casianov.

Factorii anunțați de Casianov sunt:

1. Armata ucraineană este în creștere și are sprijinul SUA și al Marii Britanii

2.  Ordinul de mobilizare al domnului Putin determina creșterea tulburărilor sociale în interiorul Rusiei, astfel că președintele pierde sprijinul în rândul rușilor obișnuiți

3. Efectul sancțiunilor occidentale este în creștere.

Mihail Kasianov, destituit de către Putin în 2004, a trecut în opoziţie şi a devenit unui dintre cei mai feroci critici ai Kremlinului.

Mihail Kasianov spune că a plecat din Rusia din cauza opoziţiei sale faţă de invazia rusă a Ucrainei, dar a refuzat să spună AFP în ce ţară se află, invocând motive de securitate.

Boris Nemţov, un critic al lui Vladimir Putin şi căruia Mihai Kasianov îi era apropiat, a fost asasinat prin împuşcare în apropiere de Kremlin în 2015.

Partizanii au aruncat în aer mașina unei trădătoare din Melitopol. Aceasta „răspândește propaganda rusă printre copiii ucraineni”

În Melitopol, oraș din Ucraina ocupat de Rusia, o mașină aparțînând „șefei” departamentului de educație din cadrul administrației de ocupație a explodat joi dimineață, anunță un Centrul de Rezistență al Ucrainei din Ucraina.

Russian occupation regime in Melitopol prepares a ''vote from home'' option  for upcoming ''referendum'' to conceal low turnout – Ukrainian Resistance |  Ukrainska Pravda

Explozia a avut loc în apropierea colegiului industrial și economic, fiind distrusă mașina unei colaboratoare locale, Olena Sapurova, care este implicată în implementarea „programului educațional rusesc”, care de fapt răspândește propagandă rusă printre copiii ucraineni.

În urmă exploziei, ea nu a fost rănită, dar a primit motive pentru a-și regândi comportamentul, precizează site-ul.

sursa

Mass-media din Republica Moldova, susținută de Guvernul Danemarcei
Articolul anterior
Alunecare de teren cu zeci de morți în Brazilia. Imagini înfricoșătoare cu pământul care o ia la vale
Articolul următor