E putred de bogat, dar nu-și găsește perechea! Oferă 10.000 dolari oricărui pețitor

Acum că a devenit un om de afaceri de succes, californianul Joe Cohen își mai dorește doar o parteneră potrivită de viață. El povestește că a încercat orice, fără noroc: ,,Opresc femei pe stradă. Am încercat și în baruri, activități, evenimente. N-am avut noroc.”

separator

Așa că, pentru a face lucrurile să funcționeze așa cum vrea el, a decis să ofere suma de 10.000 de dolari oricui îl ajută. În plus, oferă și 2.000 de dolari oricui l-ar putea prezenta cuiva care i-ar putea prezenta o femeie. Folosindu-și propriul website pentru a se descrie, el pune acolo și o listă de ,,Termeni și Condiții”.

– Oricine poate să îmi prezinte o femeie, nici nu trebuie să te cunosc. Distribuie această postare prietenilor tăi și vei avea banii dacă sfârșesc prin a mă întâlni cu o amică de-a ta.
– Dacă distribui unui prieten care ajunge să îmi prezinte pe altcineva, tu primești 2.000 de dolari.
– Femeia trebuie să fie în Calidornia de Sud, sau să vrea să trăiască aici, nu îmi plac relațiile la distanță.
– Dacă fata mă găsește singură și nu e trimisă de cineva, îi voi da opțiunea de a-i da ei sau de a-i dona unei campanii caritabile pe care o va alege ea.
– Dacă sunt forțat să mă mut din California pentru a mă întâlni cu cineva, atunci nimeni nu mai primește nimic.

Tot el mai spune că va plăti întreaga sumă dacă se va vedea cu succes timp de 4 luni cu femeia respectivă.

Ce s-a întâmplat? Deocamdată anunțul lui a devenit mega-celebru și ajunge la din ce în ce mai mulți oameni. Dacă o va găsi pe aleasa inimii sale, atunci cu siguranță va afla toată lumea!

sursa

O celebră actriță va deveni mamă, la 35 de ani
Articolul anterior
Carolina Gorun – în semifinala Eurovision România 2018! Iată ce a declarat artista
Articolul următor
Alte articole interesante