Ea este femeia care îl acuza de viol pe Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo,, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai planetei, se află în mijlocul unui scandal uriaş, după ce o femeie îl acuză pe atacant de viol.

separator

Kathryn Mayorga, în vârstă de 34 de ani, l-a dat în judecată pe Ronaldo şi spune că sportivul a agresat-o sexual în 2009. Scandalul în care este implicat fotbalistul l-ar putea costa cariera și averea, scrie click.ro.

Kathryn Mayorga susţine că Ronaldo a violat-o în 2009, în camera sa de hotel din Las Vegas, pe când aceasta lucra ca hostess. Aceasta avea 25 de ani când l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo, în 13 iunie 2009. Pe atunci, fotbalistul făcea saltul uriaş de la Manchester United la Real Madrid. Femeia spune că în aceea noapte era în clubul “Rain” cu o prietenă şi că urma o dietă strictă, astfel că a băut foarte puţin alcool. Ea le-a spus celor de la Der Speigil că fotbalistul a invitat-o la el la masă, într-un foaier VIP. Acolo au conversant, i-a dat numărul de telefon şi apoi a plecat. Câteva ore mai târziu, Kathryn ar fi primit un sms de la Ronaldo, în care o invita alături de o prietenă la petrecereaa organizată în penthouse-ul său de la Palms, Las Vegas.

Ajunsă acolo cu o prietenă, Kathryn Mayorga spune că fotbalistul a invitat-o în jacuzzi. A refuzat pentru că nu voia să-şi strice rochia, însă Ronaldo i-ar fi dat alte haine şi ar fi trimis-o la baie să se schimbe. Femeia spune că după ce a ajuns la baie, Ronaldo a intrat peste ea şi i-a cerut să faca sex oral. A refuzat, iar atunci starul a violat-o. Ea s-a dus imediat la poliţie şi a depus plângere şi a fost examinată la spital.

Iniţial, a refuzat să spună că bărbatul care a violat-o e Ronaldo, de teamă ca va fi umilită public. Când a acceptat să îi dea numele, un poliţist i-a spus că va fi acuzată că încearcă să se îmbogăţească. În acest timp, Ronaldo ar fi pus o echipă pe urmele ei, pentru a o împiedica să facă acuzaţiile publice. Conform avocaţilor lui Mayorga, el ar fi încercat să îi distrugă reputaţia femeii, pentru a scăpa de proces, care ar fi avut implicaţii grave pentur el, inclusiv o interdicţie de a intrat în SUA.

La scurt timp după viol, Kathryn Mayorga a semnat o înţelegere cu Ronaldo, iar în schimbul tăcerii ar fi primit 375.000 de dolari. Americanca spune că regretă că a primit acei bani şi vrea ca fotbalistul să răspundă pentru fapta sa. Ea şi-a angajat alţi avocaţi pentru redeschiderea dosarului şi vrea ca înţelegerea să fie anulată. Conform avocaţilor, femeia a suferit de stres post-traumatic în anii care au urmat atacului şi sănătatea ei mintală s-a deteriorat încercând să ţină secret totul. Motivată de mişcare #MeToo, ea a făcut însă totul public.

Fotbalistul a publicat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care susţine că totul este fals. „Vor să fie famoşi, se folosec de numele meu. E normal, e parte din jobul meu. Totul e bine, sunt un om fericit”, a spus Cristiano Ronaldo.

Subiecte de ultimă oră abordate în cadrul celui de-al VI-lea Congres Național de Obstetrică și Ginecologie cu participare internațională
Articolul anterior
Serena Williams apare topless într-o campanie împotriva cancerului la sân
Articolul următor
Alte articole interesante