Ea este Miss America 2019!

Nia Imani Franklin, o tânără din New York, în vârstă de 23 de ani, a câștigat titlul de Miss America 2019. Concursul de frumusețe s-a desfășurat duminică la Boardwalk Hall în Atlantic City.

separator

Miss America 2019 este cântăreță de operă și a reprezentat statul New York.

“A fost nevoie de multă perseverență pentru a ajunge aici”, a spus Nia după ce a câștigat. “Vreau să-i mulțumesc familiei mele frumoase, mamei și tatălui meu, care este supraviețuitor al cancerului”, a adăugat ea.

În timpul competiției, tânăra, originară din Winston-Salem, Carolina de Nord, a povestit cum muzica a ajutat-o să își găsească identitatea, artista fiind de culoare.

“Am crescut într-o școală predominant caucaziană și nu aveam decât cinci procente minoritare și m-am simțit atât de neputincioasă din cauza culorii pielii mele. Dar crescând, mi-am găsit dragostea de arte și prin muzică care m-a ajutat să mă simt bine în legătură cu mine și cu cine eram eu”, a mai spus tânăra. Acesta a fost și motivul pentru care a vorbit despre egalitatea de șanse și educație, atunci când a răspuns la întrebările juraților.

Miss America este o competiție care se desfășoară anual și este deschisă femeilor din Statele Unite cu vârste între 17 și 25 de ani. Concursul este acum evaluat pe baza performanțelor și talentelor concurenților. Începând din acest an, nu mai există o probă de costum de baie în concurs. Câștigătorul este încoronat de titularul anului precedent.

sursa

Știai că părul tău are un cod special care îi determină elasticitatea, sănătatea şi sensibilitatea  
Articolul anterior
Găsește-ți motivația de a face mișcare și a arde rapid caloriile în plus!
Articolul următor
Alte articole interesante