Ea este noua Prima Doamnă a Israelului: E mamă a patru copii, muncește și merge singură la cumpărături

Israelul are o nouă Primă Doamnă. Spre deosebire de soția și fiii fostului prim-ministru, familia noului șef al guvernului este mai puțin cunoscută. Despre Gilat Bennett se cunosc informații biografice rare. Ea nu și-a însoțit niciodată soțul-ministru în călătorii de muncă și nu a participat la întâlniri oficiale. Între timp, această femeie, mamă a patru copii, joacă un rol important în viața lui Naftali Bennett, noul prim-ministru israelian.

Gilat Bennett s-a născut în urmă cu 44 de ani în Ramat Hasharon și a crescut în moshavul Kfar Uriyah. Are doi frați care locuiesc în străinătate – în Statele Unite și Franța, precum și o soră care locuiește în Israel, în Herzliya.

Gilat a absolvit Academia de muzică și dans din Ierusalim, secția balet.

Aceasta a studiat de asemenea arta culinară și de patiserie. Când cuplul Bennett s-a mutat o vreme la New York, Gilat a lucrat ca bucătar de desert la un restaurant.

După întoarcerea acasă, Gilat a deschis o instalație de înghețată organică și vegană în Kfar Saba. Dar, după câțiva ani, a închis această afacere și s-a recalificat ca mentor pentru părinți tineri și consultant în domeniul somnului. Astăzi, ea consultă părinții în clinica sa privată, susține cursuri de master pe această temă.

Gilat continuă să lucreze, chiar dacă soțul ei a fost ales prim-ministru.

Naftali Bennett este un om de afaceri și om politic israelian, primul ministru al Israelului începând din 13 iunie 2021.

Bennett este căsătorit din anul 1999 cu Gilat. Cei doi au patru copii.

Lilu își sărbătorește mama: ,,Ea mi-a dat viață și valori”
Articolul anterior
Anumite alimente ar transforma un test Covid într-unul pozitiv. Adolescenții britanici au aflat trucul prin care pot scăpa de ore
Articolul următor
Alte articole interesante