Echipe de blindate cu militari au pornit spre mai multe localități ale țării

Echipajele Inspectoratului Național de Patrulare al IGP, în comun cu tehnica militară a Ministerului Apărării vor patrula astăzi, 25 martie 2020, prin mai multe localități din țară, pentru a monitoriza respectarea măsurilor impuse de autorități și pentru a informa cetățenii despre riscurile răspândirii și îmbolnăvirii cu virusul COVID- 19.

separator
Grupurile mixte de angajați ai Ministerului de interne și Ministerul Apărării vor asigura, inclusiv, respectarea de către cetățeni a regimului de carantină și izolare la domiciliu pe perioada stării de urgență.

Astfel, aceste echipaje comune se vor deplasa prin localitățile raionului Cahul, Hâncești, Sângerei și Bălți, dar și pe întreg teritoriul municipiului Chișinău. În următoarele zile, aceste acțiuni vor continua, iar cetățenilor le este recomandat să se informeze despre toate măsurile organizate și să respecte noile restricții care intră în vigoare de astăzi.

Menționăm că ieri au fost create echipaje comune, formate din polițiști și militari, care vor patrula împreună locurile publice, inclusiv parcurile și zonele de agrement, pentru menținerea ordinii publice și asigurarea respectării măsurilor stabilite de autorități în perioada stării de urgență.

Un bărbat moldovean din regiunea Lombardia, a învins coronavirusul. Iată povestea sa
Articolul anterior
Rinita – cum să o eviți și cum s-o tratezi
Articolul următor
Alte articole interesante