Edith Gonzalez a fost înmormântată. Mama actriței: ,,Fetița mea nu mai este”. Video

Regretata Edith Gonzalez, care a murit pe 13 iunie, la vârsta de 54 de ani, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian, a fost înmormântată vineri, 14 iunie, în cadrul unei ceremonii private în Mexic, scrie Et Online.

separator
La funerariile iubitei actriţe de telenovele au participat mai mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, printre care soţul acesteia, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza (14 ani), dar şi mama vedetei, Ofelia Fuentes, scrie adevărul.ro.

Pe scena plină de flori albe şi fotografii cu Gonzalez, mama acesteia a spus câteva cuvinte, printre lacrimi: „Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu“.


La ceremonie au mai fost prezenţi colegi de breaslă precum Andrea Noli, Mauricio Islas, Sherlyn, Yadhira Carillo, Juan Osorio, Fernando Carrillo, Maribel Guardia, şi Vanessa Claudio.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul.

În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii“. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine.

Medicul Mihai Stratulat a devenit tătic pentru a doua oară!
Articolul anterior
Intoxicație în masă: 13 oameni au ajuns la spital după ce au participat la o înmormântare
Articolul următor