Edward Sanda și Cleopatra Stratan înainte să plece în aventura vieții lor! Imagine specială cu ei din competiție

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se află în aventura America Express, pe Drumul Soarelui, însă ei sunt și așa activi pe rețelele de socializare, pentru că cineva postează destul de des pentru ei. Pe contul lor a apărut o imagine specială cu ei din competiție. Iată ce spuneau cei doi soți înainte de a pleca în aventura vieții lor, scrie spynews.ro.

Ce spuneau Edward Sanda și Cleopatra Stratan înainte să plece în America Express

Înainte de a pleca în America Express, Cleopatra Stratan și Edward Sanda spuneau doar cuvinte de motivație, care să îi ajute în competiție. Cei doi soți declarau că este important pentru ei ca în unele etape ale show-ului să aibă încredere în ei și să tragă pur și simplu aer în piept, pentru că asta îi va ajuta să se calmeze.

„Câteodată trebuie doar să tragi aer în piept, să ai încredere în tine. Nu ai nevoie de un plan, pentru că viața este o adevărată aventură!!!! Așa spuneau acești scumpi dragi, înainte de a pleca în frumoasa, dar al naibii de grea cursă!!!! @americaexpressromania Drumul Soarelui!!!!”, este mesajul transmis pe pagina lor de Instagram.

Tot pe rețelele lor de socializare personale a apărut și o fotografie specială cu ei din competiție. Se pară că cei doi îndrăgostiți se descurcă de minune în această aventură.

Cum s-au pregătit cei doi pentru America Express

Chiar din ziua în care au plecat în America Express, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre cum s-au pregătit pentru aventura vieții lor. Artista a spus pe atunci că ea și soțul ei au doar două bagaje, care au fost organizate de ea foarte bine.

„Avem două bagaje mari, fiecare de câte un bagaj, pentru că am zis că nu vrem să ne încărcăm cu bagajele, chiar dacă aveam posibilitatea să ne luăm mai multe. Am zis că noi suntem strategici, organizați și ne-a încăput tot pentru toată perioada în câte un bagaj mare, punct”, a declarat cântăreața atunci.

De asemenea, frumoasa artistă a precizat că a aranjat în cel mai mic detaliu, pentru a avea timp să aleagă ce haine vor purta în zilele în care vor sta în America Express.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Un oraș din Japonia interzice mersul pe scările rulante. Care este motivul

Într-un oraș din Japonia a fost introdusă o ordonanță pentru a-i împiedica pe oameni să meargă pe scările rulante.

Ordinul a intrat în vigoare în Nagoya la 1 octombrie și interzice oamenilor să meargă pe scările rulante, în încercarea de a preveni accidente precum căzăturile, scrie Independent.

Deși în orașul de pe coasta Pacificului se obișnuiește ca oamenii să se oprească pe partea stângă a scărilor rulante și să păstreze partea dreaptă liberă pentru cei care se grăbesc, au existat cazuri în care mai multe persoane și-au pierdut echilibrul și i-au dezechilibrat și pe alții.

Chiar dacă s-au făcut încercări de promovare a practicii de a sta nemișcat pe scările rulante după persoanele în vârstă și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibile accidente sau căzături, acestea nu au dat niciun rezultat.

Peste 805 accidente care au avut loc pe scările rulante au fost catalogate ca fiind cauzate de „utilizarea necorespunzătoare a acestora” în 2018 și 2019, potrivit celor mai recente date ale Asociației japoneze a ascensoarelor, a relatat Japan Times.

În urma introducerii noii ordonanțe, primăria a difuzat, de asemenea, spoturi publicitare și afișe în principalele gări, în încercarea de a sensibiliza populația.

Nagoya nu este primul oraș care introduce o astfel de ordonanță. Și în orașul Saitama a fost aplicată o regulă similară în urmă cu doi ani, în octombrie 2021.

sursa

Doi bărbați, recunoscuți vinovați că și-ar fi satisfăcut poftele sexuale cu minori
Articolul anterior
Gina Pistol și Smiley, în luna de miere! Cum arată hotelul de 5 stele în care s-au cazat
Articolul următor