Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în secret? Detaliul care spune totul despre relația lor

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au planuri mari împreună, după ce artistul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie de ziua ei.

Deși au spus că nunta ar putea avea loc probabil la anul, se pare că cei doi s-au grăbit. O imagine cu ei le-a dat de gândit fanilor și i-a făcut să creadă că cei doi ar fi devenit soț și soție. Cel care i-a dat de gol a fost chiar artistul, care i-a făcut o declarație de dragoste Cleopatrei care i-a lăsat muți de uimire pe mulți, numind-o deja pe artistă „soția mea”.

”Îți mulțumesc că exiști în viața mea, soția mea! Te iubesc infinit! Trăiesc și respir prin tine!”, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu el și Cleopatra Stratan.

Acum, mulți se gândesc acum că cei doi s-ar fi căsătorit deja, în mare secret, ori mesajul artistului lasă de înțeles că cei doi se iubesc enorm și abia așteaptă să devină soț și soție.

Sărbătorile îi prind pe Cleopatra și Edward împreună și cei doi postează adesea imagini cu ei în ipostaze intime și extrem de tandre.

Fiecare al șaselea copil din Republica Moldova este crescut de rude, pentru că părinții se află peste hotare
Articolul anterior
Sfatul specialiștilor pentru Crăciunul în familie: Staţi cu mască, iar la masă deschideţi geamurile, chiar dacă e frig
Articolul următor
Alte articole interesante