Edward Sanda, surpriză de proporții pentru Cleopatra Stratan

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul din cele mai adorabile cupluri din showbiz. Muncitori și dedicați carierei lor, Cleopatra Stratan și Edward Sanda încearcă să își facă timp și pentru ei. Cei doi îndrăgostiți se bucură de o frumoasă vacanță la Paris.

„Noi de mici suntem obisnuiți să muncim pentru că am vrut să ne îndeplinim un vis. Pentru noi este o bucurie orice apariție de orice fel, fie la televizor sau pe scenă. Noi suntem o echipă de când suntem împreuna. Noi suntem conștienți amandoi că dacă ni se ridica la cap succesul, nu va fi ok. Suntem la fel cu oamenii. Ne dorim sa avem o familie numeroasă, să ne cumpărăm o casă. Doar dimineața și seara avem timp de noi. În restul zilei alergam la studio, piese. Câteodată doar cafeaua ne-o bem împreună.

Și pentru că frumoasa Cleopatra își dorea foarte mult să plece într-o vacanță romantică, Edward i-a îndeplinit dorința și au plecat la Paris:

„Este vacanța visurilor mele. Este tot ceea ce îmi doream. Nu am mai fost pâna acum. Prima data am fost împreuna în vacanta aici în România, însa de aceasta data am zis să mergem mai departe. Am zis să mergem undeva la Brașov atunci când am aniversat un an de relație. Am stat câteva zile. Apoi am fost în luna de miere în Sardinia, însă ne dorim foarte mult ca anul acesta sa plecăm în Maldive și apoi în America. Speram să le putem realiza și sa le facem pe toate”, au dezvaluit cei doi artisti pentru kanald.ro.

O tânără de 23 de ani, finalistă Miss Universe, s-a stins subit din viață. Familia, devastată: ”Raiul are cel mai frumos înger!”

O tânără în vârstă de 23 de ani, finalistă a concursului Miss Universe Australia, și-a pierdut viața după un accident teribil care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta a fost ținută în viață doar de aparate, iar părinții au decis acum oprirea lor.

Sienna Weir avea doar 23 de ani, era model, iar de curând a fost implicată într-un accident teribil. Medicii n-au mai putut să facă nimic pentru ea, așa că părinții au decis oprirea aparatelor care o țineau în viață, potrivit Daily Mail citat de peroz.ro.

„Ne-am iubit cu o dragoste care a fost mai mult decât dragoste”, a fost mesajul lăsat pe rețelele sociale de iubitul ei, Tom Bull.

„Raiul are acum cel mai frumos înger. Ne vei lipsi, Siena, te iubim!”, „Sunt atât de norocos că te-am cunoscut. Îți mulțumesc pentru tot”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de prieteni pe rețelele sociale.

Ultima fotografie postată de tânără pe rețelele sociale a fost în aprilie, fiind vorba de un selfie în oglindă.

Sienna a fost una dintre cele 27 de finaliste ale concursului Miss Universe Australia 2022, iar la un moment dat ea a acordat și un interviu privind această experiență.

Atunci, ea a dezvăluit că a absolvit Literatură engleză și Psihologie la Universitatea din Sydeney, dar și că își dorea să se mute la Londra.

De asemenea, ea povestea că practică echitația de la trei ani, însă nu știe de unde vine această pasiune.

„Părinții mei nu știu de unde vine această pasiune, dar practic echitația de la trei ani și nu-mi imaginez viața fără ea. Merg de două trei ori pe săptămână la țară pentru a face acest sport”, spunea ea.

Un istoric susține că a localizat misteriosul pod din pictura ”Mona Lisa”

„Mona Lisa” a lui Leonardo Da Vinci este una dintre cele mai cunoscute opere de artă din lume, faimoasă atât pentru frumusețea sa, cât și pentru misterul care înconjoară identitatea modelului și locul pictat în spatele ei.

Sursă de dezbateri timp de secole, orașul Buriano, din regiunea Toscana din Italia, se presupune că podul din spatele Giocondei este Ponte Buriano. Dar acum, istoricul Silvano Vinceti spune că podul din spatele Giocondei este, de fapt, Podul Romito din Laterina, un oraș toscan din apropiere, scrie CNN citat de alephnews.ro.

„Forma distinctivă a [râului] Arno de-a lungul acelei porțiuni de teritoriu corespunde cu ceea ce Leonardo a portretizat în peisajul din stânga femeii înfățișate în faimosul tablou”, a declarat Vinceti la o conferință de presă organizată miercuri la Asociația Presei Străine din Roma. Vinceti a realizat, de asemenea, o reconstrucție virtuală a podului pentru a arăta asemănările și s-a bazat pe documente din arhivele de stat din Florența.

Podul Romito


„Mona Lisa” a fost pictată la începutul secolului al XVI-lea. Între 1501 și 1503, Da Vinci a locuit cu cardinalul Cesare Borgia lângă Laterina, a descoperit Vinceti. Podul era în uz și avea patru arcuri – așa cum este descris în lucrarea de artă. Pe de altă parte, podul din Buriano are șase arce, a spus Vinceti, iar Ponte Bobbio, un pod din Piacenza despre care unii spun că apare în pictură, are mai mult de șase arce.

Podul Romito făcea legătura între Arezzo, Fiesole și Florența, dar acum este în ruine. Vinceti a declarat că a studiat imagini cu drona ale malurilor râului, ruinele și fotografii de-a lungul anilor pentru a stabili că „podul etrusco-roman Romito este fără îndoială” cel din fundal.

Pictura din secolul al XVI-lea a lui Da Vinci se află în prezent la Louvre, în Paris, unde este văzută de milioane de vizitatori în fiecare an. Însă experții spun că faima sa mondială se datorează mai degrabă faptului că a fost furată din galerie de către meșterul italian Vincenzo Peruggia în 1911, decât unei singularități artistice.

CNA vine cu detalii despre reținerea lui Boris Gîlcă. Ce au găsit la domiciliul acestuia

Centrul Național Anticorupție a venit cu noi detalii despre reținerea șefului Direcției generale asistență medicală și socială din cadrul primăriei Chișinău, Boris Gîlcă, dar și a directorului de la un centru de plasament pentru refugiați, scrie realitatea.md.

Potrivit directorului CNA, Iulian Rusu, urmărirea penală a începută în februarie 2023, în baza unei sesizări.

Dosarul a fost pornit pentru abuzul de putere și delapidări ai fondurilor străine de la centrul de plasament de pe strada Studenților din Chișinău.

”Daunele sunt considerabile, dar proporțiile prejudiciilor urmează să fie stabilite după inventarierea bunurilor ridicate”, a declarat Iulian Rusu.

Directorul CNA a enumerat unele bunuri depistate în casa lui Boris Gîlcă:”Sunt mai multe produse care nemijlocit au fost depistate la domiciliul dlui. Un aspirator, 2 cuptoare cu microunde, 2 calorifere, 4 saci de dormit, mai multe seturi de produse alimentare”, a declarat Iulian Rusu.

În dosar sunt vizate 11 persoane, dintre care două cu funcții de conducere.

Joi, 4 mai, CNA a efectuat 24 de percheziții, în uram cărora a fost reținut Boris Gîlcă și directorului centrului de plasament pentru refugiați, de pe str. Studenților din Chișinău.

Bărbații din Ucraina, gata să plătească până la 5.000 de dolari pentru a ajunge în Moldova
Articolul anterior
Interpreta Valeria, refuzată la concertul din Dubai
Articolul următor