Efes Moldova lansează ediția limitată a berii ”Chișinău Mulțumim Eroilor”! Profiturile obținute vor fi donate în susținerea personalului medical

Compania Efes Moldova a lansat crearea unui produs special, berea ”Chișinău Mulțumim Eroilor”. Gestul are intenția de a sublinia recunoștința față de Eroii din prima linie, personalul medical antrenat în lupta cu COVID-19.

separator

Efes Moldova va dona integral profitul de la comercializarea acestei beri, pentru a mulțumi Eroilor în halate albe pentru eroismul și efortul inimaginabil de care dau dovadă zi de zi în perioada pandemiei.

Angajații sistemului medical depun suflet și strădanie în activitatea lor. Efes Moldova a depus suflet și asiduitate în ceea ce pot face cel mai bine – berea Chişinău. Lansare acestei ediții este un mic gest, menit să le ușureze măcar un pic munca eroilor noștri.

Efes Moldova: ,,Așa am ales noi să MULȚUMIM EROILOR!

,,Bere Chișinău este cel mai mare brand de bere și cea mai consumată bere din Moldova. Iată de ce ne simțim responsabili să ne alăturam efortului comun pentru susținerea cadrelor medicale și a spitalelor. Nu este primul nostru gest de solidaritate din acest an. Am contribuit cu bani, cu dezinfectante, cu apă și produse chiar de la începutul pandemiei, dar, cu siguranță, acesta este cel mai inspirat gest al nostru în suportul eroilor din prima linie.

Eroii noștri depun supra-eforturi zilnic. Ei salvează vieți și mențin vie speranța că noi, oamenii, suntem mai puternici decât orice virus.

Împreună vom genera o sumă importantă de bani din care noi vom dezvolta și dota camere de odihnă pentru personalul medical din cadrul spitalelor care au stat în linia întâi. Pentru că ne gândim la personalul acestora care au obosit și uneori au nevoie de un fotoliu mai comod, o cafea sau o apă rece. Pentru că, în primul rând, eroii sunt și ei oameni, și chiar dacă par sa aibă puteri supra-naturale, au nevoie și de odihnă.

,,Chişinău Mulțumim Eroilor” este o bere deosebită, produsă după o rețetă originală, special pentru acest proiect, cu un gust plăcut amărui și aromă bogată, pe placul tuturor iubitorilor de bere clasică. Berea Chișinău Mulțumim Eroilor este deja disponibilă în supermarketurile din Chişinău, iar în următoarele săptămâni va putea fi găsită și pe rafturile magazinelor din toată țara.

Găsește ediția specială de bere „Chișinău – Mulțumim Eroilor” și contribuie la susținerea personalului medical din prima linie. Solidaritatea este cauza care contează cu adevărat pentru societate în astfel de momente”.

   

Artistul Marcel Pavel a fost internat cu simptome acute de Coronavirus
Articolul anterior
Focar de coronavirus la Inspectoratul de Poliție Orhei: 22 de angajaţi infectaţi
Articolul următor
Alte articole interesante