EL Radu revine cu o nouă surpriză pentru fani! Artistul lansează piesa ,,În lumea ta”

EL Radu revine cu o nouă producție în atenția fanilor pasionați de muzică! Interpretul lansează „În lumea ta”, o piesă despre iubire și despre dorința de a-ți petrece timpul alături de cel care ți-a furat inima.

separator

Textul piesei este semnat de EL Radu.

Compusă de către EL Radu, în colaborare cu Ivan Lincovschi și Ștefan Roșcovan, „În lumea ta” este o piesă ce are la bază povestea unui îndrăgostit care simte din ce în ce mai mult că iubirea își face loc în viața sa.

„În Lumea Ta” este o piesă la care am muncit cel puțin jumătate de an și a avut mai multe variante. La început a avut cinci refrene, dar parcă nu era ce ne doream cu adevărat, iar când am început să scriem al șaselea refren am știut că este cel potrivit. Textul îmi aparține, am depus mult suflet să îl scriu și să mă întrec pe mine însumi, în calitate de textier. Linia melodică îi aparține colegului meu, Ivan Linkovsky, un sound producer cunoscut în Rusia, dar și în Republica Moldova. Mă bucur că a găsit timp să avem o colaborare exclusivă pentru proiectul «EL Radu». La aranjament a avut ceva de spus și Ștefan Roșcovan, un băiat mega talentat”, ne declară artistul EL Radu.

EL Radu este cunoscut atât pentru modul în care compune, cât și pentru producțiile muzicale pe care le realizează. De-a lungul timpului, interpretul a lucrat cu tineri artiști din România și nu numai de peste Prut. 

Gaz mai ieftin de la Gazprom, dar nu și pentru consumatori. Cum explică situația șeful de la Moldovagaz

Președintele Moldovagaz, Vadim Ceban, anunță că prețul de achiziție a metanului va fi 785 USD pentru mia de metri cubi în luna decembrie, cu 4,5% mai puțin față de prețul din luna noiembrie – 821,58 USD, scrie bani.md.

Totodată, Ceban spune că livrările de metan vor rămâne la același nivel de 5,7 milioane metri cubi/zi.

În prezent prețul metrului cub de gaz pentru consumatorii casnici este de 29,27 lei. Președintele Moldovagaz a spus că în această iarnă există probabilitatea de reducere a tarifulu la gaz, dar asta după acoperirea devierilor financiare înregistrate de companie urmare.

La începutul lunii octombrie, Gazprom a anunțat că reduce livrările de gaz către Republica Moldova la 5,7 mil. metri cubi/zi, respectiv Chișinăul trimite 2,3 mil. metri cubi în stânga Nistrului, iar restul sunt destinați malului drept.

Parlamentul a votat azi două proiecte care vor îmbunătăți condițiile de trai ale moldovenilor

”Astăzi, la ședința Guvernului am votat două proiecte, care vor îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor”, scrie ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu pe pagina sa de Facebook.

În primul rând, este vorba de proiectul de lege pentru ratificarea Acordului între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României privind reglementarea construirii unor apeducte, prin care raioanele Ungheni, Nisporeni, Glodeni și Fălești vor fi conectate la rețeaua de apă, ApaVital, din România.

Investițiile pe teritoriul României și pe teritoriul Republicii Moldova, până la punctele de interconectare, inclusiv traversarea frontierei, vor fi realizate de către operatorul din România, ApaVital, iar Republica Moldova va achita costurile de racordare a localităților din zona în care va fi apeductul construit.

Totodată, din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală este în curs de implementare un proiect ce vizează construcția rețelelor de apeduct pentru 13 localități din raioanele Nisporeni (Isăicani, Băcșeni, Valea-Trestieni, Odobești, Chilișoaia, Boldurești, Brătuleni, Cîrnești, Luminița, Selișteni) și Ungheni (Măcărești, Frăsinești, Costuleni), care va asigura conectarea acestora, la punctul de interconectare.

Primul proiect de acest tip va fi realizat între localitățile Măcărești (România) – Măcărești (Republica Moldova). Până la final de an, apa potabilă de calitate, produsă de ApaVital, va trece Prutul.

În cel de-al doilea, este vorba de proiectul de modificare a unui acord de finanțare cu BERD prin care vom primi resurse adiționale în valoare de 100.000.000 euro, pentru implementarea deplină a Proiectului „Reabilitarea Drumurilor în Moldova IV”.

Banii vor fi utilizați pentru implementarea lucrărilor de reabilitare și supraveghere tehnică a peste 85 de km de drum, din următoarele sectoare:

Soroca – Arionești- Otaci;

Hîncești – Lăpușna;

Ocolirea orașului Vulcănești.

Cu pași grăbiți, implementăm proiecte pentru oameni, mai scrie ministrul.

Un oraș din SUA autorizează folosirea roboților ucigași. Situațiile în care mașina va trage în civili

Inițiativa controversată care permite poliției să disloce roboți capabili să folosească forța letală în circumstanțe extraordinare a fost votată marți seară de Consiliul Supervizor din San Francisco, relatează CNN.

Inițiativa a primit 8 voturi ”pentru” și 3 ”împotrivă”.

Potrivit proiectului, ofițerii vor putea folosi roboți pentru a aucide ”când riscul pierderii de vieți omenești – ale civililor sau polițiștilor – este iminent, iar oamenii legii nu pot controla amenințarea prin folosirea forței sau tacticile de dezescaladare”.

Decizia trebuie să mai primească un vot, săptămâna viitoare, și aprobarea primarului.

”Ar putea apărea o circumstanță extraordinară în care, într-o urgență practic de neimaginat, polițiștii ar putea dori să folosească forță letală pentru a împiedica pe cineva să facă și mai mult rău”, a declarat supervizorul Aaron Peskin la ședința consiliului.

Cei trei membri ai consiliului care au votat ”împotrivă” susțin însă că ”există un potențial serios de utilizare greșită și abuz al acestei tehnologii militare, într-o situație în care nu este necesară”.

Amendamentul aprobat de Consiliul Supervizor prevede că unul dintre cei doi comandanți ai Departamentului de Poliție din San Francisco poate autoriza orice utilizare a unui robot pentru forța letală.

Robert Rueca, purtător de cuvânt al poliției, a declarat pentru Washington Post că departamentul are mai mulți roboți și nu intenționează să îi echipeze cu arme de foc. În schimb, roboții ar putea fi ”echipați” cu încărcături explozive pentru a putea pătrunde în spațiile baricadate sau ar putea fi folosiți pentru ”a contacta, scoate din acțiune sau pentru a dezorienta un suspect periculos”, fără ca viața vreunui polițist să fie pusă în pericol.

Moldova Business Week 2020: Vizionări de talie mondială, oportunități investiționale și istorii de succes
Articolul anterior
În Chișinău, au fost renovate 28 de stații de așteptare a transportului public
Articolul următor