EL Radu revine cu o nouă surpriză pentru fani! Artistul lansează piesa ,,În lumea ta”

EL Radu revine cu o nouă producție în atenția fanilor pasionați de muzică! Interpretul lansează „În lumea ta”, o piesă despre iubire și despre dorința de a-ți petrece timpul alături de cel care ți-a furat inima.

separator

Textul piesei este semnat de EL Radu.

Compusă de către EL Radu, în colaborare cu Ivan Lincovschi și Ștefan Roșcovan, „În lumea ta” este o piesă ce are la bază povestea unui îndrăgostit care simte din ce în ce mai mult că iubirea își face loc în viața sa.

„În Lumea Ta” este o piesă la care am muncit cel puțin jumătate de an și a avut mai multe variante. La început a avut cinci refrene, dar parcă nu era ce ne doream cu adevărat, iar când am început să scriem al șaselea refren am știut că este cel potrivit. Textul îmi aparține, am depus mult suflet să îl scriu și să mă întrec pe mine însumi, în calitate de textier. Linia melodică îi aparține colegului meu, Ivan Linkovsky, un sound producer cunoscut în Rusia, dar și în Republica Moldova. Mă bucur că a găsit timp să avem o colaborare exclusivă pentru proiectul «EL Radu». La aranjament a avut ceva de spus și Ștefan Roșcovan, un băiat mega talentat”, ne declară artistul EL Radu.

EL Radu este cunoscut atât pentru modul în care compune, cât și pentru producțiile muzicale pe care le realizează. De-a lungul timpului, interpretul a lucrat cu tineri artiști din România și nu numai de peste Prut. 

Moldova Business Week 2020: Vizionări de talie mondială, oportunități investiționale și istorii de succes
Articolul anterior
În Chișinău, au fost renovate 28 de stații de așteptare a transportului public
Articolul următor
Alte articole interesante