Vezi care sunt cele mai scunde vedete de la Hollywood!

Sunt celebre, au averi impresionante și o carieră de succes, însă sunt atât de micuțe încât abia trec de un metru și jumătate. Iată cine sunt mignonele celebre de la Hollywood!

separator

Lady Gaga are 1,55m

Este destul de greu să îți dai seama de acest lucru, având în vedere că diva pop poartă deseori costume atât de sofisticate și încălțări extravagante. Nu e de mirare că alege mai tot timpul pantofii cu toc imens și nu o vezi niciodată în șlapi.

Reese Witherspoon are 1,55m

Actrița are un corp micuț, dar bine proporționat. Când stă lângă colega ei de serial, din Big Little Lies, Nicole Kidman, care are nu mai puțin de 1,80, se vede cu ochiul liber că Reese este micuță. Acest lucru nu iese în evidență în filmele în care a jucat, întrucât anumite mișcări de cameră o pot avantaja pe actriță.

Jada Pinkett Smith are 1,52m

Soția lui Will Smith, pe lângă partenerul ei de viață, pare întotdeauna destul de micuță, însă și el e foarte înalt. În plus, le stă atât de bine împreună!

Kristen Bell are 1,55m

Soțul ei, Dax Shepard, are 1,88m, iar ea nici măcar 1,60m nu are. Dar nici că ne pasă! Cei doi actori par că se distrează de minune împreună, încât diferența de înălțime dintre ei nu pare deloc un impediment. Picioarele ei lungi  sunt doar o aparență.

Mary-Kate Olsen are 1,52m și Ashley Olsen are 1,55m

Gemenele și-au început cariera actoricească odată cu apariția lor în serialul Full House, când erau doar niște fetițe micuțe și simpatice foc. Au cucerit lumea fashion, dezvoltând un adevărat imperiu în acest domeniu, au făcut averi considerabile, însă parcă au rămas pe loc cu înălțimea. Sunt mignone, dar niște adevărate forțe în showbiz-ul american! Se vede cât de mici sunt gemenele doar în comparație cu sora lor, Elizabeth Olsen.

Kylie Minogue are 1,52m

Are o carieră de 25 de ani, Kylie făcându-și debutul în rolul Charlene, din Neighbours, după care a înregistrat succes după succes pe plan profesional. Cu alte cuvinte, e un artist mare, care a impresionat, de-a lungul anilor. Însă este micuță de statură. Asimetria păcălește ochiul, iar ea știe bine asta.

Hayden Panettiere are 1,53m

Partenera boxerului ucrainean Vladimir Kliciko a reușit să devină cunoscută în întreaga lume, chiar dacă natura nu a înzestrat-o cu o înălțime impunătoare. Adevăratul ei succes a venit cu rolul Claire Bennet din serialul NBC „Heroes”. Chiar și așa, actrița se simte excelent alături de ,,mega” iubitul ei sportiv cu care are o fetiță pe nume Kaya Evdokia.

sursa

Aceasta este dependența ta cea mai mare, în funcție de zodie!
Articolul anterior
Un bărbat și o femeie, care locuiesc la azilul din Chișinău, ambii în scaun cu rotile, vor deveni părinți
Articolul următor
Alte articole interesante