Elefant.md organizează cel mai mare târg de carte online – elefantFest, ediția a III-a

În perioada 24-30 mai 2021, elefant.md în parteneriat cu elefant.ro organizează a treia ediție a elefantFest, sub sloganul „Fă-ți timp să citești!”, la care vor participa peste 100 de autori români și străini și cele mai importante de edituri din țară. Marea Britanie este invitat special al acestei ediții.

Ediția a treia a elefantFest are ca partener de onoare British Council și beneficiază de susținerea Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. „Suntem onorați să avem astfel de parteneri la această ediție a elefantFest. Ne leagă o puternică istorie culturală de Marea Britanie și am pregătit împreună cu British Council evenimente diverse care se vor derula pe parcursul târgului și care, în mod sigur, vor fi atractive atât pentru adulți, cât și pentru copii“, declară Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

Descoperă noutățile editoriale 

Ideea elefantFest a apărut în 2020, la debutul pandemiei, când târgurile tradiționale de carte au fost anulate, iar întreaga industrie de carte din Moldova și România era în impas. elefantFest a reușit să ofere miilor de cititori din Moldova, încă de la prima ediție, ocazia de a participa la experiențe culturale unicat, la care nu puteau avea acces în cadrul unui târg de carte convențional.

La standurile celor peste 50 de edituri, dintre cele mai importante din Moldova și România, pot fi achiziționate peste 30.000 de titluri în limba română, de la best sellere până la cărți de specialitate, volume pentru copii și noi apariții editoriale. Catalogul de carte în limba engleză depășește și de această dată 600.000 de titluri. 

Descoperă cărțile cu autograf 

Peste 100 de evenimente și experiențe literare, de la lansări de carte și prezentări ale unora dintre cele mai recente apariții editoriale, până la interviuri cu autori foarte apreciați, vor avea loc în cele 7 zile ale târgului. Editurile au pregătit atât discounturi importante la zeci de mii de titluri, cât și cărți cu autograf.

Descoperă programul interviurilor și lansărilor de carte

Trei persoane arestate în Italia, în dosarul telefericului prăbușit
Articolul anterior
Primele unități mobile de vaccinare lansate la Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante