Elena Băsescu și primul ei soț, Bogdan Ionescu, s-au împăcat?

În urmă cu patru ani, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu semnau actele de divorț. Cei doi au împreună o fetiță și un băiat. Recent, Traian Jr. a împlinit 5 ani, iar ambii părinți au fost lângă el.

separator
Micuțul și-a sărbătorit ziua de naștere la grădiniță. La serbare, au fost prezenți ambii părinți, iar Traian Jr. a fost foarte fericit să fie și mami și tati lângă el. Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au îngropat securea răzoiului și fac tot ce este posibil să fie alături de cei doi copii. Traian Jr și Sofia sunt fericiți că au o familie frumoasă și unită, chiar dacă tatăl lor nu mai este împreună cu mama.

Elena Băsescu spune că dintotdeauna şi-a dorit 3 copii. Visul i s-a îndeplinit.

„Mi-am dorit foarte mult să am mai mulţi copii, sunt fascinată de copiii mei. Sunt o mamă care are grijă în permanenţă de ei, eu îi duc la şcoală, eu mă ocup de alimentaţia şi de educaţia lor. Am şi un ajutor în părinţii mei, în părinţii lui Cătălin (al doilea soț de care a divorțat), dar şi în părinţii lui Bogdan, cărora vreau să le mulţumesc pentru tot sprijinul’, explică Elena Băsescu pentru Antena Stars.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au luat-o pe drumuri separate în urmă cu ceva timp, iar acum dau dovadă de maturitate și au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește educația și creșterea celor doi copii pe care îi au împreună. Cei doi părinți au ajuns la un numitor comun și au decis cum se va împărți timpul petrecut cu Sofia și Traian Jr.

„Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Şi acum este rândul meu, asta pe lângă miercurile şi cele două weekend-uri pe lună în care am copiii în mod regulat’, a declarat fostul soț al Elenei Băsescu despre înţelegerea pe care a făcut-o cu mama copiilor săi.

Amintim că, Eba s-a despărțit recent de Cătălin Tomată, bărbatul pe care l-a cunoscut după divorțul de fostul soț. 

Sursa: viva.ro

Mărturisirile unei tinere care a devenit mamă la 14 ani. Acum, e fericită
Articolul anterior
Ce se va întâmpla cu prețurile la carburanți, în Moldova? Anunț de ultimă oră
Articolul următor
Alte articole interesante