Elena de la Mandinga are probleme grave cu tenul

Solista trupei Mandinga trăiește un adevărat calvar, din cauza acneei pronunțate pe care o are. Elena a declarat pentru UNICA.MD că, deși urmează un tratament riguros, rezultatele întârzie să apară.

separator
Elena de la Mandinga are probleme grave cu tenul

Toate astea se datorează și modului alert de viață, a concertelor și a alimentației incorecte. Aceasta, deși vorbește deschis despre problema ei, de cele mai multe ori poartă ochelari de soare și coafuri cu părul pe față, în încercarea de a-și acoperi coșurile.

Venită la Chișinău, pentru a cânta cu ocazia sărbătorii Ziua Limbii Române, Elena a afișat o față distrusă de coșuri și nici măcar machiajul profesionist, destul de accentuat, nu a reușit să-i acopere semnele inestetice.

IMG_8454

Vocea formației ”Mandinga” ne-a spus că nu stă cu mâinile în sân în fața acestei probleme, ba chiar face eforturi uriașe în încercarea de a o rezolva, dar se pare că soarta i-a fost potrivnică până acum. A urmat o sumedenie de tratamente cosmetice, a apelat chiar și la ajutorul unui dermatolog, și-a facut analize pentru a vedea dacă se confruntă cu o problemă endocrinologică și, mai nou, a început să țină și un regim alimentar.

61269266,, În ultima perioadă am urmat un tratament facial pentru că m-am procopsit cu o intoxicaţie, un stafilococ, care mi-a dat câteva bătai de cap. Am stat sub tratament, iar acum încerc să îmi revin, urmez nişte lucruri pe bază de medicină, tratamentul unui dermatolog”

Alături de ea, băieții din trupă au confirmat că aceasta a renunțat definitv la alimentele picante, dulciurile și cafea. Mai mult,  aceștia ne-au spus că solista nu a mâncat niciodată o shaorma.

O singură fată în trupă, Elena se lasă răsfățată de ceilați 5 membri, băieți forțoși, cum le spune ea. Întrebată de noi, cu câte bagaje se pornește la drum, băieții au sărit cu vorba:

 ,,Toată maşina cu care plecăm în concerte e plină de farduri şi cosmetice, 24 de kg de cosmetică sunt numai ale ei”

Apoi, Elena nu a ezitat să confirme cele spuse de băieți:

,,Ca orice femeie, care are grijă de ea, trebuie să le am pe toate, bine, na, am un bagaj mare, dar am nişte băieţi forţoşi, care mă ajută, îmi cară bagajele ( râde) sunt cea mai răsfăţată, nu prea simt greutatea bagajului. Am venit cu o valiză, una mare şi încăpătoare. Pe scenă voi avea doar o ţinută, apoi voi merge într-un club de noapte şi o să schimb acolo câteva.

elena-mandinga-eurovizion-concediata_cc8b8f01e8

5Deși problemele faciale îi dau bătai de cap, aceasta primește complimente pentru corpul bine lucrat pe care îl are. Pentru scena de la Chișinău a ales o ținută sexy, care îi puneau în evidență formele. Vedeta ne-a declarat că nu prea are timp de sport și că majoritatea exercițiilor fizice le face pe scenă.

„ Una la mână, pot să spun că mama mea e din Iaşi, adică din Moldova, am cele mai bune gene. Cum mă menţin? Fac sport, atât cât pot, cel mai mult fac pe scenă, încerc să mânânc cât se poate de sănătos. Dar cred că e ceva în sânge după cum spuneam. Nu îmi permite timpul să am nişte ore fixe de masă, dar ma strădui să mănânc sănătos. Încerc să mă feresc de fastfood-uri, de toate astea, care îngraşă. ,,

A fost omorât solistul de la «Иванушки»?
Articolul anterior
Femeile pot avea orgasm unul după altul!
Articolul următor
Alte articole interesante