Elena Gheorghe a dat lovitura

elena-gheorghe_23_154332015a_f9e103b643Hitul ”Ecou”, interpretat de Elena Gheorghe și compus de Laurenţiu Duţă, a reușit să dea lovitura la posturile de radio românești fiind cel mai difuzat

separator
din acest an.

”Nu este o excepţie că am cântat în română sau în engleză, pentru că de-a lungul carierei am avut piese în ambele limbi. E foarte frumos să cânţi în limba ta, simţi altfel fiecare vers, iar limba noastră e extrem de melodioasă. În povestea clipului şi a versurilor piesei “Ecou” cred că se regăseşte foarte multă lume. O poveste de dragoste care se termină lăsând în urmă amintiri frumoase este o situaţie întâlnită foarte des”, a declarat Elena, pentru ziarul Ring.

De un an şi jumătate, Elena este mama unui băieţel care se dovedeşte foarte sensibil la muzică, semn că a moştenit talentul părinţilor.

”Lui Nicholas îi place foarte mult să asculte muzică şi să danseze, nu există zi fără muzică pentru el şi asta se întâmplă pentru că el cere insistent. Îi plac “Ecou” şi “Cai verzi pe pereţi”. Când aude “Ecou” la radio, ridică mânuţa şi zice “Mami!”. E delicios!”, a adăugat Elena.

Vezi cât de bine arată Kate Middleton însărcinată
Articolul anterior
Decorează cu stil ghiveciul de flori (master class)
Articolul următor
Alte articole interesante