Elena Gheorghe și 11 membri ai familiei sale, infectați cu Covid-19. ,,Am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare…”

Elena Gheorghe a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare și deși a fost întrebată despre asta, artista a evitat să dea explicații până acum. Vedeta a dezvăluit că întreaga familie a fost infectată cu noul coronavirus. Artista a povestit totul pe Instagram.

Artista și-a deschis sufletul în fața fanilor de pe rețelele de socializare și a dezvăluit motivul lipsei ei de pe platformele sociale. „Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a acceptă tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost «asistență» de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane.

Și cu ceilalți dar și cu medici, asistenți și va împărtășesc experiență mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțîn din păcate, sunt foarte mulți”, și-a început artista postarea de pe Instagram.

„Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu va spun asta pentru că am văzut la televizor ci pt că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam că să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții iar saturatia lui era din ce în ce mai mică. Elena Gheorghe și 11 membri ai familiei sale, infectați cu COVID-19.

„Am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare” După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a două oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc… apoi pentru că nu răspundea la tratament a fost o cursa pe viață și pe moarte la propriu să găsim un medicament care nu se găsește în spitale, nici în farmacii, practic nicăieri în România (cel puțin la momentul acela) iar timpul era scurt trebuia găsit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul Lui l-am găsit după 2 zile de căutări prin niște oameni minunați cărora le vom fi recunoscători mereu. Acum ne recuperăm fizic, dar mai ales psihic pentru că n-a fost ușor dar mulțumim mereu că ne-a fost dat să întâlnim îngeri care au venit să ne salveze ”, a încheiat Elena Gheorghe postarea.

sursa

Olga Buzova, criticată după interpretarea piesei „Katiusha” la deschiderea Campionatului Mondial de box
Articolul anterior
Declarația Maiei Sandu, după ședința Consiliului Suprem de Securitate
Articolul următor
Alte articole interesante