Elena Udrea a publicat o fotografie cu fetiţa ei, din închisoare

Elena Udrea a publicat o fotografie cu fetiţa ei. În aceste momente, fostul ministrual turismului din România se afla în detenţie, într-o închisoare din Costa Rica.

separator

Deși este condamnată, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, mulți dintre utilizatori au compătimit-o pe Elena Udrea, dar mai ales, pe fetiţa ei nou născută şi situaţia în care cele două se află. Amintim că Elena Udrea a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 44 de ani, după grele încercări de a rămâne însărcinată.

Un carusel cu copii s-a prăbușit în Rusia! Circa 20 de răniți, din care trei în stare critică. Imagini cu impact emoțional

În Orenburg, Rusia, o zi liberă în parc s-a transformat într-o nenorocire. Un carusel plin cu copii s-a prăbușit în timp ce se rotea la viteză maximă. Aproximativ 20 de persoane au fost rănite, inclusiv copii. Trei sunt în stare gravă, potrivit canalului Rise Telegram.

„Primăria a spus că cauza prăbușirii caruselului a fost o defecțiune a mecanismului. Parcul de distracții a fost deschis înainte de termen”, se arată în raport.

După cum se poate observa în filmările realizate de unul dintre martorii oculari, caruselul se învârtea cu o viteză destul de mare, iar în acel moment acesta s-a prăbușit. Atenție, imagini cu impact emoțional puternic!

În Bahmut, pleacă rușii și vin cecenii. Prigojin a acceptat oferta lui Kadîrov

Şeful Grupului Wagner Evgheni Prigojin a acceptat sâmbătă oferta liderului cecen Ramzan Kadîrov ca începând de miercuri poziţiile deţinute de mercenarii săi în Bahmut să fie cedate luptătorilor ceceni şi a dat asigurări că negociază deja acest transfer.

Prigojin acceptă ca mercenarii din Bahmut să fie înlocuiți de ceceni

„Sunt deja în legătură cu reprezentanţii voștri pentru ca, la ora locală 00:00, pe 10 mai, exact în momentul în care, conform calculelor noastre, ne vom epuiza complet potenţialul de luptă, camarazii (ceceni) să ne înlocuiască şi să continue asaltul asupra Bahmutului”, a transmis Prigojin pe canalul său Telegram, transmite digi24.ro.

Şeful companiei de mercenari Wagner a adăugat că mai sunt „ceva mai mult de doi kilometri pătraţi de cucerit” în Bahmut, care vor fi „fără îndoială capturaţi de forţele din Ahmat”, cu referire la trupele lui Kadîrov.

Prigojin şi-a exprimat totodată încrederea că trupele cecene pot obţine resursele necesare de la Ministerul Apărării pentru a cuceri oraşul, spre deosebire de mercenarii săi, care suferă de lipsă de muniţie, după cum acuză şeful grupării paramilitare.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov s-a declarat vineri dispus să-şi trimită unităţile speciale pentru a-i înlocui pe mercenarii din grupul Wagner în orașul ucrainean Bahmut, după ce şeful grupului paramilitar, Evgheni Prigojin, a anunţat că se va retrage din cauza lipsei de muniţie. 

„Dacă fratele mai mare Prigojin şi Wagner pleacă, atunci Statul Major pierde o unitate cu experienţă, dar în locul lor vor veni fratele mai mic Kadîrov şi (unitatea specială) Ahmat”, a scris liderul cecen pe canalul său Telegram.

Vineri, Evgheni Prigojin a anunțat că trupele sale se vor retrage din Bahmut, pe 10 mai, într-un mesaj plin de înjurături în care acesta își arăta furia față de ministrul Apărării și șeful Statului Major din Rusia că nu furnizează suficiente muniții luptătorilor săi. 

„Avem un deficit de 70 la sută în privința muniției. Șoigu! Gherasimov! Unde … este munția. Uitați-vă la ei, ticăloșilor”, a țipat Prigojin în fața camerei. „Aceștia sunt băieții Wagner care au murit astăzi. Sângele este încă proaspăt”, a spus șeful mercenarilor arătând cadavrele din jurul său. „Au venit aici ca voluntari pentru ca voi să vă îngrășați în birourile voastre”, a mai spus el.

Peskov s-a apropiat de Alla Pugaciova și i-a sărutat mâinile

Cântăreața și reprezentantul lui Putin au fost zăriți la cimitir, la funeraliile designerului rus Valentin Yudashkin. Ce a vorbit Pugacheva cu Peskov este un mister.

Пугачева и Песков / фото SHOT

Alla Pugacheva s-a întors în Federația Rusă și a mers la înmormântarea designerului de modă Valentin Yudashkin.

Cântăreața și Dmitri Peskov au fost fotografiați împreună. Peskov a avut o scurtă discuție cu Alla Pugacheva la înmormântarea lui Iudașkin.

În poze, se poate vedea că Peskov s-ar fi apropiat probabil însuși de artistă. În acel moment, ea stătea lângă mormântul lui Yudashkin. Secretarul de presă al lui Putin i-a zâmbit lui Alla Pugacheva și i-a sărutat mâinile.

,,În general, artista a fost vedeta principală a ceremoniei de înmormântare, toți s-au uitat la ea”, a comentat un canal rus Telegram.

Песков и Пугачева / скриншот
Пугачева на похоронах Юдашкина / фото "Немалахов"

Alla Pugacheva și soțul ei, Maxim Galkin, au părăsit Federația Rusă și nu au susținut regimul lui Putin. Umoristul critică deschis Kremlinul, pentru care a fost recunoscut drept „agent străin”. Pugacheva însăși nu a făcut declarații directe cu privire la război. Cu toate acestea, când soțul ei a început să fie „otrăvit” în Federația Rusă, ea l-a susținut.

Cântăreața a cerut să fie inclusă și ea în „rândurile agenților străini”.

Vrei ca părul tău să crească mai repede? Aplică aceste trucuri în rutina de îngrijire
Articolul anterior
Dacă vrei să fii fericită: nu face aceste lucruri în prima lună de relație
Articolul următor