Elena Udrea și-a sărbătorit fetița, care a împlinit doi ani

Elena Udrea a organizat recent o petrecere fastuoasă pentru aniversarea fiicei sale Eva Maria care a împlinit 2 ani. Fosta politiciană din România a devenit mamă la 40 de ani. Aceasta a fost arestată la o lună după naștere, în Costa Rica, și apoi eliberată.

separator

Elena Udrea s-a ocupat de petrecere până la cel mai mic detaliu. Mama și fiica au purtat ținute identice, cu un imprimeu cu trandafir roz. Potrivit click.ro, ținutele aparțin unui case de modă renumite și însumează peste 3.000 de euro. Elena Udrea a reușit să facă senzație cu rochia fără bretele, care i-a pus în evidență bustul generos.

Ziua de naștere a fetiței Elena Udrea a avut loc într-o grădină frumoasă, unde celebra sa mamă a avut grijă să fie decoruri speciale din baloane și flori, prăjituri savuroase și o atmosferă plăcută pentru toți participanții.

„La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, a scris Elena Udrea.

Andreea Bănică nu-și mai lasă fiica la școală. Ce explicație are vedeta?
Articolul anterior
O mănăstire de pe muntele Athos, plasată în carantină. 8 călugări s-au îmbolnăvit de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante