Elevul premiant Gheorghe Coroi luptă pentru viața sa. Să-l ajutăm împreună!

Gheorghe Coroi are 18 ani și este un adolescent sârguincios, cu reultate bune la școală, medalii, și o dorință enormă de viață. Soarta însă l-a lovit crunt, tânărul a fost diagnosticat cu o formă progresivă de cancer la stomac. Gheorghe iubește viața și vrea să fie un învingător, dar are nevoie de ajutor.

separator

În urmă cu puțin timp, tânărul a fost internat de urgență în spital, pentru că starea sa era gravă. Din fericirie, după o serie de tratamente, tânărul are rezultate bune, a început să se simtă mult mai bine și își dorește să învingă boala.

Gheorghe trebuie să urmeze tratamentul costisitor, însă are o frică enormă, că nu va putea finisa tratamentul. Își vede părinții îngrijorați, din cauză că ei nu mai pot face față situației din cauza lipsei banilor.

Gheorghe este un băiat puternic, care înfruntă toate durerile, însa cheltuielile pentru tratament sunt mult prea mari pentru familia sa. E trist să știi că ai șansa de a învinge cancerul însă nu ai suficiente posibilități financiare.

Doar împreună îl putem ajuta pe Gheorghe să iasă învingător din lupta cu cancerul! Poți dona din orice colț al lumii!

Ajută-l pe Gheorghe și oferă-i șansa la viață! Donează pe https://www.caritate.md/ donations/din-inima-pentru- gheorghe-coroi

Paypal: paypal@caritate.md pentru Gheorghe Coroi

Copiii de la grădinița nr. 196 au gătit pâine cu semințe
Articolul anterior
Adevărul despre durerile de ficat!
Articolul următor
Alte articole interesante