Elizaveta, presupusa fiică a lui Vladimir Putin, a oferit un interviu

Presupusa fiică a lui Vladimir Putin a vorbit pe noua rețea de socializare ,,Clubhouse” cu autorul articolului despre ea, care a apărut în presă.

Președintelui rus Vladimir Putin nu-i place să vorbească despre viața sa personală, așa că de multe ori jurnaliștii se angajează să efectueze investigații întregi pentru a obține cel puțin unele informații. Nu cu mult timp în urmă, o adevărată senzație au fost relatările că Putin are o a treia fiică (pe lângă cele două fiice din prima căsătorie oficială cu Ludmila Putin).

Potrivit presei din Rusia, Președintele rus Vladimir Putin ar avea o fiică de 17 ani cu o fostă menajeră, care între timp a devenit milionară în Sankt Petersburg. Presupusa fiică a lui Vladimir Putin este Elizaveta Vladimirovna Krivonogikh, iar conform site-ului de investigații Proekt, citat de The Moscow Times, aceasta „seamănă izbitor cu președintele rus”, lucru care s-ar vedea din fotografiile obținute.

Tânăra de 17 ani, Elizaveta Krivonoghih (în rețelele de socializare, fata este cunoscută sub numele de Louise Rozova) a fost numită presupusa fiică a președintelui în publicația „Project”.

După această investigație, Elizaveta însăși nu a luat legătura cu presa, însă datorită noii rețele populare de socializare Clubhouse, jurnalistul Andrei Zakharov, care a devenit autorul anchetei din „Proiect”, a reușit să comunice cu fata.

Prietenii Elizavetei l-au conectat pe jurnalist la conversație, însă, în primul rând, au avertizat că nu vor răspunde la întrebarea dacă Elizaveta este fiica lui Putin.

Tânăra a răspuns, totuși, la câteva întrebări. Așadar, fata a recunoscut că nu a fost prea jenată de anchetă și chiar îi este recunoscătoare jurnalistului.

,,Am avut o stagnare în viața mea. Sunt foarte recunoscătoare că am avut o astfel de oportunitate. Am fost asaltată și pe contul meu (pe Instagram, 96,5 mii de utilizatori sunt acum abonați la tânără). Nu încerc și niciodată nu am încercat să mă popularizez. Mă simt minunat, nu trebuie să-mi fac griji pentru mine. Viața mea continuă, totul este în regulă. Din cauza investigației dumneavoastră, nu voi opri orice am făcut înainte. Voi trăi așa cum am trăit, voi comunica cu cei cu care obișnuiam să comunic”, a spus Elizaveta.

Fata a mai remarcat că este indiferentă la politică și este interesată de modă și artă. Elizaveta studiază la Facultatea de Management în domeniul Culturii și Artei de la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg. Jurnalistul a încercat, de asemenea, să-o întrebe pe tânără despre atitudinea ei față de situația actuală din țară și, de asemenea, i-a pus o întrebare directă dacă îi place Rusia modernă, dar Elizaveta a încercat să se îndepărteze de răspuns.

,,Nici o singură întrebare nu poate fi răspunsă fără echivoc … Ai dreptate că trăiesc în lumea mea artistică, este adevărat, trăiesc în bula mea. Nu mă uit la televizor, uneori urmăresc știrile de pe canalele de telegram, dar nu prea mult. Mă uit la spectacole de modă, cumpăr revista Vogue, îmi place să merg la un restaurant din apropiere și să mănânc paste delicioase, să discut ultimele bârfe și investigații cu prietenii mei”, a răspuns tânăra.

Fata a recunoscut, de asemenea, că nu se gândește la emigrație și ar dori să locuiască în Sankt Petersburg, ori în Moscova.

sursa

Ion Ceban: ,,Nu putem asigura capacitatea de 50% de umplere a transportului public”
Articolul anterior
Video! Cum funcționează un sistem nou de colectare subterană și sortare a deșeurilor din Suedia
Articolul următor
Alte articole interesante