Elon Musk vrea să renunțe la un obicei de dimineață despre care spune că este „groaznic”

Miliardarul Elon Musk a vorbit recent despre obiceiurile pe care le are în viața de zi cu zi. El a povestit că primul lucru pe care-l face dimineața este să-și verifice telefonul și e-mailurile, dar a adăugat că trebuie să renunțe la acest obicei „groaznic”, scrie digi24.ro.

Barbara Corcoran on Elon Musk: 'I'd like to zip him in a Ziploc bag'

Elon Musk a povestit în podcastul Full Send Podcast despre cum decurge o zi obișnuită din viaţa sa.

„Am un obicei prost – pe care bănuiesc că mulți oameni îl au – să-mi verific imediat telefonul dimineața”, a spus Musk. „Este un obicei groaznic, de fapt”, a adăugat el.

Musk declarase anterior pentru Auto Bild că primele 30 de minute ale zilei le petrece citindu-și e-mailurile. Acum, spune că vrea să înlocuiască acest obicei cu un antrenament.

„O să mă antrenez și o să fiu într-o formă mai bună. Așadar, voi schimba obiceiul de a mă uita imediat la telefon imediat ce mă trezesc cu un antrenament de cel puțin 20 de minute – apoi mă voi uita la telefon”, a spus Musk.

Aproximativ 80% dintre utilizatorii de smartphone-uri își verifică telefoanele în primele 15 minute de la trezire, conform unui studiu IDC Research.

În 2019, un studiu publicat în British Journal of Sports Medicine a arătat că exercițiile zilnice ușoare de dimineață au îmbunătățit memoria pe termen scurt, atenția și capacitatea de a lua decizii.

Musk, care se culcă de obicei în jurul orei 3 dimineața și se trezește la 9:30 dimineața, a spus că obiceiul său de a-și consulta în primul rând telefonul legat oarecum de o stare de anxietate. Vrea să se asigure că nu a ratat niciun mesaj urgent legat de compania sa în timp ce dormea.

„Conduc SpaceX și Tesla, așa că, de obicei, există ceva ce s-a întâmplat peste noapte”, a spus el.

200 de apeluri pe zi. Tot mai mulți soldați ruși sună la Forțele Armate ale Ucrainei pentru a afla cum să se predea

După anunțul mobilizării în Federația Rusă, numărul apelurilor la Forțele Armate ale Ucrainei este în continuă creștere, transmite presa ucraineană. Soldații ruși care se predau vor primi trei mese pe zi, îngrijiri medicale și contact cu familiile lor.

Russian troops in Belarus 'direct threat' to Lithuania – minister - LRT

Vitaly Matviyenko, coordonatorul proiectului ,,Vreau să trăiesc”, a declarat într-un briefing că din 18 septembrie au primit peste 2.000 de apeluri de la ruși pe tema predării.

,,Din 18 septembrie, proiectul „Vreau să trăiesc” a procesat peste 2.000 de apeluri din partea membrilor armatei ruse, care nu vor să urmeze ordinele criminale ale lui Putin și să lupte împotriva Ucrainei. Au învățat cum să se predea. Desigur, odată cu mobilizarea din Federația Rusă, numărul de apeluri este doar în creștere”, a spus Matvienko.

După cum spune funcționarul, algoritmul de predare a fost deja elaborat în detaliu – există un canal de telegramă și numere de linie fierbinte ce pot fi contactate.

În timpul dialogului, partea ucraineană explică cum și în ce circumstanțe este posibil să se predea.

Se subliniază că Ucraina garantează tuturor prizonierilor de război respectarea Convențiilor de la Geneva: trei mese pe zi, îngrijiri medicale și posibilitatea de a contacta rudele.

„Putin va părăsi puterea peste câteva luni”. Declarațiile fostului premier al Rusiei, Mihail Casianov

Mihail Casianov, fost prim-ministru al Rusiei, consideră că Vladimir Putin ar putea renunța la funcția sa și va „evada” în câteva luni, informează Sky News.

„În trei sau patru luni cred că va avea loc o schimbare crucială”, a declarat Casianov pentru Sky News.

„Nu cred că există cineva în cercul lui Putin care să îl poată face să plece”, a adăugat fostul premier rus.

„Domnul Putin însuși ar trebui să ajungă la această înțelegere. Cred că trei factori care cresc simultan l-ar putea conduce pe domnul Putin la o astfel de decizie de a evada cumva”, a precizat Casianov.

Factorii anunțați de Casianov sunt:

1. Armata ucraineană este în creștere și are sprijinul SUA și al Marii Britanii

2.  Ordinul de mobilizare al domnului Putin determina creșterea tulburărilor sociale în interiorul Rusiei, astfel că președintele pierde sprijinul în rândul rușilor obișnuiți

3. Efectul sancțiunilor occidentale este în creștere.

Mihail Kasianov, destituit de către Putin în 2004, a trecut în opoziţie şi a devenit unui dintre cei mai feroci critici ai Kremlinului.

Mihail Kasianov spune că a plecat din Rusia din cauza opoziţiei sale faţă de invazia rusă a Ucrainei, dar a refuzat să spună AFP în ce ţară se află, invocând motive de securitate.

Boris Nemţov, un critic al lui Vladimir Putin şi căruia Mihai Kasianov îi era apropiat, a fost asasinat prin împuşcare în apropiere de Kremlin în 2015.

Partizanii au aruncat în aer mașina unei trădătoare din Melitopol. Aceasta „răspândește propaganda rusă printre copiii ucraineni”

În Melitopol, oraș din Ucraina ocupat de Rusia, o mașină aparțînând „șefei” departamentului de educație din cadrul administrației de ocupație a explodat joi dimineață, anunță un Centrul de Rezistență al Ucrainei din Ucraina.

Russian occupation regime in Melitopol prepares a ''vote from home'' option  for upcoming ''referendum'' to conceal low turnout – Ukrainian Resistance |  Ukrainska Pravda

Explozia a avut loc în apropierea colegiului industrial și economic, fiind distrusă mașina unei colaboratoare locale, Olena Sapurova, care este implicată în implementarea „programului educațional rusesc”, care de fapt răspândește propagandă rusă printre copiii ucraineni.

În urmă exploziei, ea nu a fost rănită, dar a primit motive pentru a-și regândi comportamentul, precizează site-ul.

sursa

Vitali Klitschko divorțează după 25 de ani de căsnicie. Soții aveau împreună 3 copii
Articolul anterior
Numărul divorţurilor în Moldova, în creștere. Datele Biroului Naţional de Statistică
Articolul următor