Emilian Crețu a dat o mega petrecere la noua lui locuință luxoasă. A avut peste 50 de invitați care l-au scăldat în flori și cadouri. VIDEO!

Actorul Emilian Crețu a organizat o petrecere impresionantă, cu ocazia mutării în noua sa casă, eveniment la care au participat peste 50 de invitați. Printre numeroasele cadouri pe care i le-au oferit oaspeții, unul s-a remarcat în mod special prin originalitate – un clopot, scrie SHOK.md.

Pe rețelele de socializare, Emilian Crețu a postat mai multe imagini de la petrecerea grandioasă, pe care a organizat-o cu ocazia mutării sale la casă nouă. Acesta a avut peste 50 de invitați, inclusiv prieteni apropiați, rude, membri ai echipei sale de filmare și diverse personalități din lumea showbiz-ului moldovenesc.

A fost multă muzică, dans și bună dispoziție, iar atmosfera s-a dovedit a fi una cu adevărat de sărbătoare. Emilian Crețu s-a asigurat că toți invitații se simt bine și se bucură de ospitalitatea sa.

Emilian Crețu a fost scăldat în flori și cadouri oferite de oaspeți, însă momentul serii a fost organizat de prietenul apropiat al actorului, Gabriel Nebunu.

Acesta s-a remarcat în mod special prin originalitate și i-a oferit un clopot. Darul neobișnuit a stârnit multe zâmbete și glume: „Duminica, atunci când nu vei avea timp să mergi la biserică, o să bați acest clopot”, i-a spus Gabriel Nebunu.

Nici Nina Crețu nu a fost lipsită de atenție, iar unul dintre invitați i-a oferit tinerei un buchet completat cu ustensile pentru curățenie în casă. Acest cadou a fot binevenit, ținând cont de faptul că Nina apare deseori în mediul online, făcând ordine în noua casă.

Chiar în ziua petrecerii, tânăra a spălat câteva ore bune balustrada recent instalată: „Cred că mâine o să-mi pun mâna dreaptă în ghips”, a glumit aceasta.

Spațiul din fața casei s-a umplut cu mașini, actorul numărând peste 20 de automobile.

Emilian Crețu le-a prezentat urmăritorilor săi interiorul noii sale locuințe luxoase. Actorul a ținut în mare secret cum arată casa pe care și-a construit-o de la zero.

Mai mulți elevi au vizitat Președinția în cadrul programului „Excursia europeană”

Mai multe grupuri de elevi au vizitat Președinția Republicii Moldova datorită programului „Excursia Europeană”. Entuziasmați, copiii au aflat detalii despre atribuțiile președintelui, precum și despre arhitectura și istoria clădirii prezidențiale, potrivit unui comunicat al instituției prezidențiale.

Elevii au fost în sala primului Parlament, locul unde a fost votată Declarația de Independență a Republicii Moldova. De asemenea, copiii au mers în biblioteca prezidențială, care găzduiește o colecție vastă de cărți și documente importante. Vizitatorii au avut ocazia să vadă și colecția de cadouri primite de președinții moldoveni din partea liderilor mondiali.

Programul „Excursia Europeană”, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, se desfășoară până pe 18 august.

O femeie din Telenești, salvată după ce s-a înecat cu o bucată de carne

O femeie de 31 de ani dintr-o localitate din raionul Telenești a fost salvată de la sufocare după ce s-a înecat cu o bucată de carne în timpul mesei. Incidentul a avut loc pe  10 iulie, atunci când a parvenit un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgență. 

Apelanta fiind pe fir cu operatorul 112, i s-a făcut legătura telefonică cu dispecerul medical din cadrul Dispeceratului comun de urgență al IMSP CNAMUP, care a luat inițiativa și îndruma ruda de la celălalt capăt al firului ce măsuri și cum să le îndeplinească pentru a debloca căile respiratorii ale pacientei.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, între timp a fost alocată cea mai apropiată ambulanță disponibilă, care se afla în localitatea Sărătenii Vechi din Telenești.

Ambulanța a ajuns la fața locului în doar șapte minute. Echipa medicală a preluat pacienta și a continuat manevrele de dezobstrucție, reușind să-i salveze viața.

Femeia, în stare stabilă, a fost transportată la Spitalul Raional Telenești. 

Situație critică în secțiile de boli infecțioase. Tot mai mulți copii ajung la spital cu simptome de enteroviroză

Secția de boli infecțioase a spitalului din Comrat nu mai are locuri libere. 24 de paturi din 24 sunt ocupate de minori, care ajung la spital cu simptome de enteroviroză.

Baby Boy Holding Mothers Hand

Potrivit șefei secției pediatrie din cadrul spitalului din Comrat, Evghenia Bratunova, toți pacienții manifestă aceleași simptome – febră, vomă, diaree și dureri abdominale, transmite Newtv.md.

„În fiecare zi avem copii internați, toate paturile sunt ocupate. Vorbim de minori cu vârstele de până la 16 ani. Toți pacienții manifestă aceleași simptome – febră, vomă, diaree și dureri abdominale. Este vorba despre virozele sezoniere, care se transmit pe cale orală și în cazul în care nu se respectă igiena personală. Cel mai des se îmbolnăvesc minorii, care intră în contact cu alți copii, merg la piscină, la teren de joacă”, a explicat Evghenia Bratunova.

Momentul în care o șoferiță trece cu mașina peste linia continuă și lovește în plin o femeie de la marginea carosabilului, într-un sat
Articolul anterior
Tot mai mulți tineri sunt diagnosticați cu cancer! Trei schimbări simple ale stilului de viață pot reduce acest risc
Articolul următor