Emilian Crețu a împlinit 33 de ani și a dat startul unei campanii de caritate

Emilian Crețu și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, actorul a împlinit 33 de ani, iar cu această ocazie a dat o petrecere într-un local din capitală. Emilian a adunat lângă el o mulțime de prieteni, cumetri, colegi de breaslă, rude, acest lucru demonstrând că actorul este iubit și apreciat de multă lume bună.

separator

Emilian a realizat un live pe facebook de la ziua sa de naștere, actorul s-a bucurat sincer de prezența prietenilor săi, au cântat toți împreună, au glumit și s-au distrat pe cinste. Totodată, Emilian a dat startul unei campanii de caritate. Timp de un an, el va face fotografii cu fanii săi doar dacă aceștia vor achita câte 1 leu pentru fiecare poză, iar la final banii vor fi donați pentru cei care au nevoie de ajutor.

„În 2020 voi face vârsta de 33 de ani, vârsta lui Iisus Hristos, şi m-am gândit exact pe 5 ianuarie, când o să fie ziua mea de naştere, o să dau start unei acţiuni, pentru că de-a lungul anului 2019 am făcut mii zeci de mii de fotografii cu fanii mei. Începând cu 5 ianuarie, o să fac fotografii doar cu condiţia că toţi cei care vor face fotografii cu mine vor trebui să-mi dea un leu şi toți aceşti bani adunaţi timp de un an de zile, exact până pe 5 ianuarie 2021, vor fi donați pentru un act caritabil”, a mărturisit Emilian.

Poți viziona live-ul realizat de Emilian la ziua sa de naștere AICI.

Creștinii ortodocși de rit vechi sărbătoresc astăzi Ajunul Crăciunului
Articolul anterior
Iată care sunt cele mai așteptate filme ale anului 2020
Articolul următor
Alte articole interesante