Emilian Crețu dăruiește speranță și curaj. Actorul a vizitat o doamnă aflată pe patul de spital, în Italia

Emilian Crețu și-a emoționat urmăritorii virtuali prin intermediul unei postări recente. La rugămintea unei fane care îi urmărește activitatea în mediul online, actorul a fost în Italia, pentru a o vizita la spital pe mama acesteia, care urmează un tratament planificat în această țară.

separator
Tânăra i-a spus lui Emilian că mama sa îi poartă o simpatie aparte, iar acesta nu a ezitat, și-a oferit ajutorul și a mers să o viziteze pe doamna Ana la spital, în Italia. Întâlnirea celor doi s-a lăsat cu emoții pozitive de ambele părți.

Doamna Ana este profesoară, iar acum luptă cu o boală crâncenă în Italia, acolo fiind stabilită fiica sa.

Actorul a relatat istorioara pe pagina sa de facebook:

,,Astăzi, doamna Ana face frumoasa vârsta de 64 de ani. O doamna plină de viața de la care ai de învățat multe… Aproximativ o lună în urmă am fost telefonat de fiica ei și m-a rugat mult să fac un filmuleț special pentru mama ei care suferă de leucemie și care trece printr-o perioadă foarte complicată…

Pe lângă toate terapiile pe care le trece mama ei la spitalul din Padova, în fiecare zi, doamna Ana urmărește postările mele, asta ajutând-o să depășească mai ușor această durere. Nu am stat mult pe gânduri și am hotărât să o cunosc personal și să îi doresc multă, multă sanatate”, comunică actorul.

,,Acum trei zile, am fost în vizită la ea și o vedeam cum se bucură de orice clipă. Mi-a povestit cât de atașata este de munca ei și cât de tare iubește copiii din școala unde activează în funcția de director. Mi-a povestit cum a făcut sala de sport pentu elevi, cum a plantat o grădina de trandafiri în fața școlii, cum a sădit salcii în sat. Îi pare rău că nu a reușit să încălzească școala pe din afară, dar a zis că e primul lucru pe care plănuieste să-l facă când se întoarce acasă. Mi-a povestit cum doctorii și colegele de salon se mirau de ea că niciodată nu zice că e bolnava și că o doare ceva…

„Eu sunt bine”, așa zice mereu. Aseară m-a rugat să o filmez ca să-i transmită un mesaj Năsticăi (mamei mele) și că se regăsește în soarta ei. În acel filmuleț i-a promis că abia așteaptă momentul să vină în vizită la Negureni și să îi vadă beciul ei frumos! La mulți ani, dragă doamnă Ana!

P.S. Deseori sunt întrebat de voi, urmăritorii mei: ,,Emilian, primești deseori mesaje negative, cum de-ți reușește să nu te afecteze??? Iată și răspunsul… Un astfel de moment mă face fericit și nu mai contează comentariile negative ale oamenilor. Vă pup și vă iubesc!”

Prietenii actorului i-au transmis profesoarei sute de gânduri bune, încurajare și multă sănătate.

Jennifer Lopez și-a găsit sosia. O tânără din Rusia seamănă leit cu faimoasa artistă
Articolul anterior
Tânăra mamă din Cahul, dată dispărută, a fost găsită
Articolul următor
Alte articole interesante