Emilian Crețu, despre casa din copilăria sa: ,,Sărăcie lipită cu scoci, așa arăta casa mea când eram eu mic…”

Emilian Crețu și-a făcut curaj și a povestit cum arăta casa în care locuia când era mic. Poate multora le-ar fi fost rușine să povestească, actorul însă nu ascunde nimic. Recunoaște că poate cuibușorul în care trăia împreună cu părinții și frații săi nu era unul pe măsura visurilor unui copil și a publicat o imagine cu prispa casei, care vorbește de la sine.

separator

,,Sărăcie lipita cu scoci, așa arată casa mea când eram eu mic…Când veneau sărbătorile și așteptăm rudele, trebuia cumva să ascundem neajunsurile și sa cârpim câte ceva… Veranda nu prea avea sticlă, iar noi puneam peliculă ca să nu bată vântul. În poză foarte bine se vede cum prispa e lipită cu scoci și vopsită, așa astupam găurile din ea. În câteva zile veți vedea casa pe care o visam din copilărie… Un mare mulțumesc celor care au contribuit la realizarea visului meu…”, scrie Emilian Crețu, pe contul personal de facebook.

Prin urmare, actorul ne pregătește o surpriză în care căsuța părintească este deja renovată, după propriul gust și preferințe.

alte Articole interesante